MasterChef: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση σήμερα

Ποιοι είναι;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση σήμερα

Αυτοί είναι οι δύο υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση σήμερα στο MasterChef. Ποιοι δεν τα κατάφεραν και πήραν τις περισσότερες ψήφους από τους συμπαίκτες τους με αποτέλεσμα να είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση;

Η μέρα για τη δοκιμασία αποχώρησης έφτασε στο MasterChef! Και θα είναι κρίσιμη. Η κόκκινη ομάδα έχασε στην προηγούμενη δοκιμασία και τώρα οι διαγωνιζόμενοι διεκδικούν τη θέση τους στον διαγωνισμό μαγειρικής. Τα «μαχαίρια» βγήκαν όπως ήταν φυσικό ανάμεσα στους παίκτες.

Ο Κώστας ανέλαβε την ευθύνη για την ήττα της ομάδας του, ενώ η Ντέμη ήταν αυτή που κέρδισε στη δοκιμασία ασυλίας και είναι η μόνη ασφαλής από την ψηφοφορία αποχώρησης.

Η Ντέμι και ο Σταύρος είχαν ασυλία, οπότε η υποψηφιότητα θα κρινόταν μεταξύ του Κώστα, του Ηλία, του Διονύση και του Ηρακλή.Δείτε και τι σχολιάζουν οι παλιοί παίκτες για τους νέους

Τελικά, οι δύο παίκτες που βρέθηκαν σε μειονεκτική θέση ήταν ο αρχηγός Κώστας με πέντε ψήφους και ο Ηλίας με τέσσερις ψήφους.

O Ηλίας ξέσπασε σε κλάματα με το άκουσμα του αποτελέσματος.

Πριν την ανακοίνωση των υποψηφίων η Κατερίνα είχε πετάξει καρφιά για την Μαρία

Η Κατερίνα από το MasterChef "καρφώνει" την Μαρία λέγοντας πως «είναι κοριτσάκι δεν καταλαβαίνει». Για το γεγονός πως στολίστηκε και έβαλε τα καλά της στην έξοδο που είχαν μετά την νίκη τους στην ομαδική.

Η Κατερίνα Λένη δεν ντρέπεται να πει ότι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του MasterChef και πάντα τα λέει έξω από τα δόντια. Στο σημερινό επεισόδιο, τα έβαλε με την Μαρία Μπέη, η οποία ήταν πολύ χαρούμενη που βγήκε έξω μετά τη νίκη της ομάδας στην τελευταία δοκιμασία.

«Λατέρνα η Μαρία σήμερα, λατέρνα! Δεν ήθελα να την επισκιάσω σήμερα γι’ αυτό έβαλα μόνο το κόκκινο κραγιόν και κάτι απλό… Λέω, μη σου κλέψω τη λάμψη σήμερα, Μαράκι. Είναι 20 χρονών, είναι κοριτσάκι, δεν καταλαβαίνει.

Χθες βγήκαμε και ήθελε να καθίσει μπάστακας εκεί δίπλα από το Αποστολάκη. Ο Δημήτρης, εντάξει, τι να κάνει κι αυτός; Το άχυρο καμιά φορά υπερβαίνει», είπε η Κατερίνα Λένη.