Ξεσπά ξανά η Κατερίνα στο MasterChef: «Την έχει εύκολη τη γκρίνια. Την έχει κατευθείαν στο τσεπάκι»

Σε ποιον αναφέρεται;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσπά ξανά η Κατερίνα στο MasterChef: «Την έχει εύκολη τη γκρίνια. Την έχει κατευθείαν στο τσεπάκι»

Ξεσπά ξανά η Κατερίνα στο MasterChef, λέγοντας πως «την έχει εύκολη τη γκρίνια. Την έχει κατευθείαν στο τσεπάκι». Για ποιον συμπαίκτης της από το το ριάλιτι μαγειρικής χτυπάει η καμπάνα ξανά;

Λίγο πριν βρεθούν μπροστά στους κριτές για να διαγωνιστούν, η Κατερίνα μιλήσου με τον Ηρακλή για το ποιος μπορεί να είναι ο νικητής του Mystery Box απόψε.

Όταν αναφέρθηκαν στο όνομα του Δημήτρη και οι δυο παίκτες συμφώνησαν πως αν εκείνος κερδίσει την πολυπόθητη κάρτα ασυλίας θα τη δώσει στη Μαρία μιας και μεταξύ τους έχει αναπτυχθεί ένας έρωτας.

Όπως είπαν άλλωστε αν δεν τη δώσει σε εκείνη ο Δημήτρης η Μαρία εκείνη θα αρχίσει να γκρινιάζει.Δείτε και τι σχολιάζουν οι παλιοί παίκτες για τους νέους

Η Κατερίνα Λένη κοιτώντας την κάμερα είπε: «Περνάνε καλά τα παιδιά, εμείς δεν περνάμε όταν αρχίζει τη γκρίνια η Μαρία. Την έχει εύκολη τη γκρίνια. Την έχει κατευθείαν στο τσεπάκι. Πόσο ακόμα θα τραβήξει και αυτό;»

Η Κατερίνα ξέσπασε και χθες κατά της Μαρίας

Η Κατερίνα από το MasterChef "καρφώνει" την Μαρία λέγοντας πως «είναι κοριτσάκι δεν καταλαβαίνει». Για το γεγονός πως στολίστηκε και έβαλε τα καλά της στην έξοδο που είχαν μετά την νίκη τους στην ομαδική.

Η Κατερίνα Λένη δεν ντρέπεται να πει ότι συμβαίνει μέσα στο σπίτι του MasterChef και πάντα τα λέει έξω από τα δόντια. Στο σημερινό επεισόδιο, τα έβαλε με την Μαρία Μπέη, η οποία ήταν πολύ χαρούμενη που βγήκε έξω μετά τη νίκη της ομάδας στην τελευταία δοκιμασία.

«Λατέρνα η Μαρία σήμερα, λατέρνα! Δεν ήθελα να την επισκιάσω σήμερα γι’ αυτό έβαλα μόνο το κόκκινο κραγιόν και κάτι απλό… Λέω, μη σου κλέψω τη λάμψη σήμερα, Μαράκι. Είναι 20 χρονών, είναι κοριτσάκι, δεν καταλαβαίνει.

Χθες βγήκαμε και ήθελε να καθίσει μπάστακας εκεί δίπλα από το Αποστολάκη. Ο Δημήτρης, εντάξει, τι να κάνει κι αυτός; Το άχυρο καμιά φορά υπερβαίνει», είπε η Κατερίνα Λένη.