Η νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που... ξεσηκώνει

Τι ανέβασε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που... ξεσηκώνει

Η νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που ξεσηκώνει. Τι ανέβασε ο γιος της Ελένης Μενεγάκη και μας έφτιαξε την διάθεση το βράδυ της Τρίτης; Ο ίδιος μας δημιούργησε την επιθυμία για να φάμε κάτι γλυκό.

Η παρουσιάστρια του ALPHAtv, μπορεί καθημερινά να πηγαίνει στο κανάλια αφού η μεσημεριανή της εκπομπής συνεχίζεται να προβάλλεται, παρόλο που οι περισσότερες ψυχαγωγικές, έχουν κατεβάσει ρολά λόγω του κινδύνου του κορωνοϊού, ωστόσο προσέχει πάρα πολύ για να μην κολλήσει κάτι και στην συνέχεια το μεταφέρει στην οικογένεια της.

Πριν από λίγες μέρες ο Άγγελος Λάτσιος, ακολουθώντας και τα μέτρα, αλλά και της συμβουλές της μητέρας του, Ελένης Μενεγάκη, φόρεσε μάσκα για να βγει έξω. Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία του και ανατρίχιασε, θέλοντας να περάσει ένα ηχηρό μήνυμα για τον κορωνοϊό. Δείτε το εδώ

Ωστόσο η νέα ανάρτηση που έκανε ο γιος της παρουσιάστριας πραγματικά μας ξεσήκωσε.

Η νέα φωτογραφία του Άγγελου Λάτσιου που... ξεσηκώνει

Ο Άγγελος Λάτσιος και αυτός ακολουθώντας και τα μέτρα, αλλά και της συμβουλές της μητέρας του, Ελένης Μενεγάκη,μένει σπίτι και δεν βγαίνει παρά μόνο για περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης.

Ωστόσο και εκείνος, όπως και όλα τα παιδιά της ηλικίας του, εύχεται να μπορούσε να βγει έξω. Αυτή την φορά δημοσίευσε φωτογραφία από ένα μαγαζί με παγωτά και κυριολεκτικά μας ξεσήκωσε.

Η φωτογραφία του μας άνοιξε την όρεξη καθώς ποιος δεν θα ήθελε ένα παγωτό αλλά και να μπορεί να βγεί, έξω από το σπίτι έστω και για λίγο και να τελειώσει όλο αυτό το τρελό πράγμα που ζούμε.

Δείτε εδώ την φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram ο Άγγελος Λάτσιος:

 Άγγελος Λάτσιος