MasterChef: Ο νικητής της κάρτας ασυλίας και οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Ποιος πήρε την πολυπόθητη κάρτα;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Ο νικητής της κάρτας ασυλίας και οι υποψήφιοι για αποχώρηση

Ο νικητής της κάρτας ασυλίας και οι υποψήφιοι για αποχώρηση στο MasterChef. Ποιος τα κατάφερε και ποιοι θα δώσουν αύριο μάχη για να κερδίσουν μια θέση στο ριάλιτι μαγειρικής του Star;

Μετά την αποχώρηση του Ηλία Κιαζόλι, οι 11 παίκτες έκαναν δύο ακόμα δοκιμασίες, που θα τους φέρουν πιο κοντά στον στόχο τους: να κερδίσουν το έπαθλο και τον τίτλο του διαγωνισμού MasterChef 4!

Το σημερινό Mystery Box έδωσε ιδέες για το πώς μπορούν να σκέφτονται «έξω από το κουτί». Αν και ακούγεται οξύμωρο πως το ζητούμενο του Mystery Box μπορεί να τους κάνει να σκεφτούν έτσι, όταν καλούνται να επεξεργαστούν και να αποδώσουν τα λαχανικά με ένα ασυνήθιστο τρόπο, τότε όλα αποκτούν νόημα.

Στο Τεστ Δημιουργικότητας ξεχώρισε για ακόμα μια φορά ένας πολύ δυνατός μάγειρας του διαγωνισμού. Αν και έχει κερδίσει με το πιάτο του το πλεονέκτημα να μη μαγειρέψει, ο σκοπός του καθορίζεται μόνο από τη μαγειρική του -όπως απάντα στους τρεις κριτές- και επιλέγει να μαγειρέψει.Δείτε και τι σχολιάζουν οι παλιοί παίκτες για τους νέους

Ο Σταύρος λοιπόν κέρδισε το τεστ δημιουργικότητας. Από την άλλη η Μαρία έβγαλε το καλύτερο πιάτο στη συνέχεια και κέρδισε την κάρτα ασυλίας.

Υποψήφιοι για αποχώρηση είναι ο Γιώργος, η Ντέμη και ο Ηρακλής.

Πριν από την κάρτα και τους υποψήφιους ο Γιώργος έκανε ένα μοιραίο λάθος

Ένα μοιραίο λάθος έκανε παίκτης του MasterChef με αποτέλεσμα να μην δοκιμάσουν το πιάτο του οι κριτές.Τι έκανε και ποιος είναι αυτό που από ένα λάθος τους βρέθηκε αντιμέτωπος με τα αρνητικά σχόλια τους;

Στο Τεστ Δημιουργικότητας ξεχωρίζει για ακόμα μια φορά ένας πολύ δυνατός μάγειρας του διαγωνισμού. Αν και έχει κερδίσει με το πιάτο του το πλεονέκτημα να μη μαγειρέψει, ο σκοπός του καθορίζεται μόνο από τη μαγειρική του -όπως απάντα στους τρεις κριτές- και επιλέγει να μαγειρέψει.

Οι τρεις Μέντορες Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, κρίνουν με ιδιαίτερη αυστηρότητα τους επίδοξους σεφ, μιας και κρίνονται πλέον οι θέσεις των δέκα καλύτερων μαγείρων του διαγωνισμού.

Ωστόσο ένα μοιραίο λάθος που έκανε ο Γιώργος είχε ως αποτέλεσμα τον εκνευρισμό των κριτών. Συγκεκριμένα ο ίδιος μπερδεύτηκε και έβαλε στο πιάτο του ένα λουλούδι για ντεκόρ μετά το τέλος του χρόνου.

Ο κάμεραμαν τον ρώτησε αν όλα μπήκαν στο πιάτο του εντός χρόνου και εκείνος είπε αρχικά ναι. Στη συνέχεια κατάλαβε πως δεν είχε συμβεί αυτό και παραδέχτηκε το λάθος του μπροστά στους κριτές.

MasterChef

Όπως ήταν αναμενόμενοι οι κριτές αρνήθηκαν να δοκιμάσουν το πιάτο του.