Στέλιος Πέτσας: Μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την κατάσταση υγείας της γυναίκας του

Είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στέλιος Πέτσας: Μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την κατάσταση υγείας της γυναίκας του

O Στέλιος Πέτσας μίλησε στην Ελένη Μενεγάκη για την κατάσταση υγείας της γυναίκας του, η οποία όπως είχε κάνει γνωστός ο ίδιος ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε νοσήσει από τον κορωνοϊό. Πως είναι όμως τώρα;

Η Ελένη Μενεγάκη συζήτησε με τον καλεσμένο της για τα όσα γίνονται στη χώρα μας αλλά και στον κόσμο και στη λόγω του Covid-19, αλλά και τον τρόπο που η κυβέρνηση προέβη στη λήψη μέτρων και στο πως εφαρμόζονται αυτά.

Μεταξύ άλλων, ο Στέλιος Πέτσας αναφέρθηκε και στην κατάσταση της υγείας της συζύγου του, η οποία είχε διαπιστωθεί θετική στον κορωνοϊό και στο πώς εξελίσσεται η υγεία της. Μιας και μιλάμε για την εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη δείτε ποια δυο άτομα έχουν μείνει στο πλατό

Ποια η κατάσταση της υγείας της της συζύγου του Στέλιου Πέτσα

«Εμείς είχαμε ένα κρούσμα στην οικογένειά μας, στη σύζυγό μου, η οποία ευτυχώς είναι μια χαρά, το έχει ξεπεράσει, και συμμετέχει μάλιστα και στη σχετική μελέτη για όσους έχουν νοσήσει, για να δούμε πώς εξελίσσονται τα αντισώματά της και γενικά η πορεία της. Το βασικό είναι ότι όταν έχεις κάποιον και πρέπει να προφυλάξεις τον εαυτό σου ή τα παιδιά σου, πρέπει να απομονωθείς. Άρα, το βασικό ζήτημα ήταν αυτό της απομόνωσης», είπε για αρχή.

«Ευτυχώς, εμείς είχαμε τη δυνατότητα να απομονωθεί η σύζυγός μου και να μην είναι στους ίδιους χώρους με τα παιδιά και με εμένα. Αλλά ήταν ένα δύσκολο 14ημερο, με μια σοβαρή προσπάθεια και ανησυχία. Η ίωση που είχε η σύζυγός μου ήταν ήπιων συμπτωμάτων στην αρχή. Μετά την έβδομη μέρα είχε θέμα με τον βήχα της, κάτι που μας ανησύχησε. Μας έδωσαν οι ειδικοί να πάρει μια αντιβίωση. Μετά από 3-4 μέρες το ξεπέρασε και το αφήσαμε πίσω» κατέληξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.