MasterChef: Η σημερινή αποχώρηση θα "παγώσει" τους παίκτες

Όσα θα δούμε σήμερα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Η σημερινή αποχώρηση θα

Η σημερινή αποχώρηση θα "παγώσει" τους παίκτες του MasterChef. Τρεις υποψήφιοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι και να μην είναι αυτοί που θα δουν την πόρτα της εξόδου.

Απόψε στις 21:00, στο 47ο Επεισόδιο του MasterChef 4: Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση, ο Γιώργος για 3η φορά στη θέση αυτή, η Ντέμη για πρώτη φορά και ο Ηρακλής για 5η συνεχόμενη, φορώντας τις μαύρες τους ποδιές βρίσκονται «ετοιμοπόλεμοι» για να διεκδικήσουν την είσοδο στη δεκάδα.

Ένα πιάτο αντιγραφής των κριτών, που χαρακτηρίζεται από απλότητα αλλά με δύσκολες τεχνικές, είναι το σημερινό ζητούμενο για τους τρεις υποψήφιους. Η πιστή αντιγραφή και η απόδοση της παραμικρής λεπτομέρειας, θα είναι τα κύρια στοιχεία, που θα αναζητήσουν οι τρεις κριτές Σωτήρης Κοντιζάς, Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος, στα πιάτα του Γιώργου, της Ντέμη και του Ηρακλή.

Από τη διάθεση των διαγωνιζόμενων και την επικοινωνία με τον εξώστη, τα πράγματα δείχνουν πως πλέον, όσοι έχουν μείνει μέσα στον διαγωνισμό, έχουν βάλει στην άκρη μικρότητες και καταστροφικούς εγωισμούς και δείχνουν να έχουν έρθει αρκετά κοντά.

Τα αποτελέσματα σε οπτικό επίπεδο δείχνουν πως κρίνονται μεταξύ δύο εκ των τριών μιας και μία από τις προσπάθειες είναι αρκετά κοντά στο πρωτότυπο πιάτο αντιγραφής. Η επιστροφή των νικητών μουδιάζει τα πρόσωπα των περισσότερων, που περιμένουν πίσω στο σπίτι.Μέχρι τότε όμως δείτε τα higlights του χθεσινού επεισοδίου

Και ένα πάρα πολύ απλό γράμμα, χωρίς πολλά λόγια και δραματικές εκφράσεις, κάνει πολλούς να δακρύσουν. Είναι από το άτομο που δεν θα μαγειρέψει ποτέ ξανά μαζί τους στην κουζίνα του MasterChef 4.

Πριν από την σημερινή αποχώρηση όμως δείτε πότε αποχωρεί η Κατερίνα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής Ευτυχείτε, του Open, η Κατερίνα θα καταφέρει να μπει στην δεκάδα, "πετώντας" έξω από το παιχνίδι τον Γιώργο ο οποίος από την πρώτη μέρα θεωρήθηκε ένα από τα φαβορί για τη νίκη στον διαγωνισμό.

Η Κατερίνα με τον Γιώργο είναι γνωστοί για τις ατελείωτες διαμάχες τους, μιας και καταφέρνουν να τσακώνονται σχεδόν σε κάθε επεισόδιο ακόμα κι αν δεν συνεργαστούν ούτε λίγο.

Έτσι όπως όλα δείχνουν, η ερασιτέχνης Κατερίνα θα αφήσει εκτός διαγωνισμού τον επαγγελματία Γιώργο, ο οποίος στο χθεσινό επεισόδιο ξεκαθάρισε πως δεν τον νοιάζει αν της αρέσει γιατί εκείνος έχει τη δική του κοπέλα που είναι μοντέλο.

Η Κατερίνα από τη μεριά της έχει πει πολλές φορές πως στόχος της είναι να κερδίσει το διαγωνισμό και να καταφέρει να τους πετάξει όλους εκτός. Μάλιστα πριν από λίγο καιρό επέλεξε να μην πάει σε ένα έπαθλο απολαμβάνοντας τη μοναξιά της στο σπίτι και κάνοντας όπως είπε η ίδια, πρόβα για τον τελικό.

Δείτε το ρεπορτάζ που δημοσίευσε η εκπομπή «Ευτυχείτε»: