Η Ελένη Χατζίδου έχει γίνει κορμάρα με τις συμβουλές του Ετεοκλή Παύλου - Διαγράφονται οι κοιλιακοί της

Ανέβασε νέα φωτογραφία!

Έφη Εκίζογλου
Youweekly Editor
Η Ελένη Χατζίδου έχει γίνει κορμάρα με τις συμβουλές του Ετεοκλή Παύλου - Διαγράφονται οι κοιλιακοί της

Η Ελένη Χατζίδου, λίγο καιρό μετά την γέννα της κόρης της έχοντας πάντα στο πλευρό της τον σύζυγό της, Ετεοκλή Παύλου, να την συμβουλεύει έχει καταφέρει να κάνει μια μεγάλη αλλαγή στο κορμί της, αφού πλέον διαγράφονται μέχρι και οι κοιλιακοί της.

Όπως είχε δηλώσει και η ίδια στο παρελθόν στην εγκυμοσύνη της πήρε 19 ολόκληρα κιλά και μέσα σε λίγο καιρό είχε καταφέρει να χάσει τα πρώτα 12. Είναι πολύ προσηλωμένη στον στόχο της και τηρεί καθημερινά το πρόγραμμα γυμναστικής που της θέτει ο αγαπημένος της, - δείτε εδώ κάποιες από τις ασκήσεις που κάνει. Ωστόσο, όσοι την ξέρουν, ξέρουν πως είναι κι ένας άκρος ενεργός χρήστης των social media.

Το βράδυ της Τετάρτης, λοιπόν, έκανε την γυμναστική της αργά το βράδυ και στα instastories της δημοσίευσε μια φωτογραφία από το μπάνιο του σπιτιού της, όπου στεκόταν μπροστά στον καθρέφτη με το κολάν και το μπουστάκι της.

Όπως έγραψε και η ίδια στην φώτο: "Η μόνη κακή γυμναστική είναι αυτή που δεν έγινε ποτέ" . Η Ελένη Χατζίδου έχει μεγάλο κοινό και μπορεί να επηρεάσει αρκετά τον κόσμο. Επίσης, την παρακολουθούν πλέον και αρκετές μανούλες, οπότε είναι πολύ καλό που χρησιμοποιεί τον λογαριασμό της για να στέλνει τέτοια θετικά μηνύματα, υπενθυμίζοντας συχνά πως όλοι μπορούμε να καταφέρουμε πράγματα αρκεί να το θέλουμε.

Ελένη, keep going!

Δείτε την φωτογραφία με τους κοιλιακούς που ανέβασε η Ελένη Χατζίδου

Ελένη Χατζίδου κορμί και κιλά μετά την γέννα

Ωστόσο, τον τελευταίο καιρό η Ελένη δημοσιεύει και προτείνει διάφορες συνταγές με λίγες θερμίδες, είτε γλυκές είτε αλμυρές και η αλήθεια είναι πως εμείς δοκιμάσαμε και φτιάξαμε τις τηγανίτες της και... ήταν τέλειες! Δείτε αναλυτικά την συνταγή εδώ