Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τα μηνύματα που έστειλε με γνωστό παρουσιαστή

Τι είπανε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ελένη Μενεγάκη: Αποκάλυψε τα μηνύματα που έστειλε με γνωστό παρουσιαστή

Η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της το μεσημέρι της Πέμπτης, αποκάλυψε τα μηνύματα που έστειλε και δέχτηκε από έναν γνωστό παρουσιαστή, χωρίς ωστόσο να πει το όνομα του αλλά μόνο το ζώδιο του.

Η Ελένη σήμερα είχε να πει πολλά αφού αρχικά περιέγραψε ένα αδιανόητο περιστατικό σήμερα στην εκπομπή της για το τι ακριβώς συνέβη στο σπίτι της το βράδυ της Τετάρτης και για το λόγο για τον οποίο έχασε τον ύπνο της ενώ συνήθως κοιμάται πολύ νωρίς.

«Εγώ χθες το βράδυ πρωτοφανές για εμένα – που εγώ και ο ύπνος πάμε μαζί, αγκαζέ – δυόμισι η ώρα με το ζόρι, κοιμήθηκα. Είδα όλες τις αλλαγές των ταινιών, όλων των καναλιών που δεν ήξερα ότι βάζουν ταινίες και τόσο αργά το βράδυ» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.Ένα ακόμα μοναδικό σκηνικό σημειώθηκε στη χθεσινή εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να συγκρατήσει τα γέλια της. Δείτε τι ακριβώς συνέβη.

Τα μηνύματα της Ελένης Μενεγάκη με γνωστό παρουσιαστή

Η Ελένη Μενεγάκη λοιπόν αποκάλυψε τα μηνύματα που έστειλε και δέχτηκε από έναν γνωστό παρουσιαστή, χωρίς ωστόσο να πει το όνομα του αλλά μόνο το ζώδιο του.

Συγκεκριμένα, η ίδια προτού κλείσει το πρόγραμμά της και αποχαιρετήσει τους τηλεθεατές, αποκάλυψε τα μηνύματα που δέχτηκε εκείνη και οι συνεργάτες της από έναν παρουσιαστή που δεν ανήκει στον Alpha.

«Στο διάλειμμα επικοινωνήσαμε με ένα φίλο μας, παρουσιαστή από άλλο κανάλι και του στέλνουμε την αγάπη μας και τους φιλικούς μας χαιρετισμούς. Δεν λέμε ποιος, όχι ότι θα είχε πρόβλημα γιατί πλάκα κάνουμε. Μας έχεις αναστατώσει όλη την ώρα των διαφημίσεων με τα ασταμάτητα μηνύματα σου προς όλους μας. Την αγάπη μας και να μείνουμε με το σύνθημα “Μένουμε σπίτι”. Είσαι ωραίος όμως. Θα πω μόνο το ζώδιο σου. Υδροχόε μου», είπε η Ελένη Μενεγάκη, χωρίς να αποκαλύψει με ποιον συνομιλούσε στο διάλειμμα της εκπομπής της.