Χαμόγελα ευτυχίας για τον Λευτέρη Πετρούνια

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χαμόγελα ευτυχίας για τον Λευτέρη Πετρούνια

Χαμόγελα ευτυχίας γέμισε ο Λευτέρης Πετρούνιας μετά την ανακοίνωση που του έγινε πως επικυρώθηκε η νίκη στο παγκόσμιο Κύπελλο ενόργανης γυμναστικής του Μπακού. Να σημειώσουμε πως το Κύπελλο δεν ολοκληρώθηκε, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού.

Μετά από αίτημα που έχει από την Ελληνική γυμναστική ομοσπονδία, επικυρώθηκαν τελικά τα αποτελέσματα των προκριματικών που έγιναν στις 13 Μαρτίου και έτσι ο Χρυσός Ολυμπιονίκης προκρίθηκε στους Ολυμπιακούς Αγώνες που θα διεξαχθούν στο Τόκιο ο 2021.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θέλησε να κάνει γνωστό το ευχάριστο αυτό γεγονός μέσα από μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ενώ μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους και μια φωτογραφία του.

«Ήρθε η πολυπόθητη πρόκριση για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο !! Ναι !! Μετά την επικύρωση των αποτελεσμάτων του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Μπακού η πρόκριση είναι γεγονός που μπορεί να χαθεί μόνο με ένα απίθανο σενάριο πια ! Του χρόνου θα διατηρήσω τον τίτλο μου!», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης του.

Ο Λευτέρης Πετρούνιας διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη ζωή του. Κάνει την μια επιτυχία μετά την άλλη, ενώ στο σπίτι να τον περιμένουν έχει τις δυο γυναίκες της ζωής του. Την σύζυγο του και την κορούλα τους, που ήρθε στον κόσμο πριν από μερικού μήνες.

Δυο λόγια για τον Λευτέρη Πετρούνια

Ξεκίνησε την ενόργανη γυμναστική σε ηλικία 5 ετών στον Πανιώνιο αλλά το 2005 σε ηλικία 15 ετών έκανε την επανάστασή του, εγκαταλείποντας προσωρινά το άθλημα για να επιστρέψει σε αυτό το 2008, αποφασισμένος να γράψει ιστορία.

Κάποια στιγμή είχε εκφράσει την επιθυμία να ασχοληθεί με το πατινάζ. «Όλα αυτά μέσα στο γυμναστήριο, το τραμπολίνο, το δίζυγο, τα στρώματα, τα είδα τότε σαν έναν μεγάλο παιδότοπο, σαν μια τεράστια παιδική χαρά», έχει δηλώσει ο ίδιος.

Στο Λύκειο υπήρξε ιδιαίτερα δημοφιλής, γεγονός που τον ανέδειξε σε πρόεδρο του 15μελούς συμβουλίου του σχολείου του. Εκείνη την εποχή ανακάλυψε την άλλη μεγάλη του αγάπη, το παρκούρ, το οποίο συνεχίζει μέχρι και σήμερα όταν έχει χρόνο καθώς τον βοηθά τόσο στην ελαστικότητα όσο και ως εκτόνωση.