Τα παιδιά της Μαρίας Μπακοδήμου είναι σαν μοντέλα - Θα μείνετε «κάγκελο»

Είναι κούκλοι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τα παιδιά της Μαρίας Μπακοδήμου είναι σαν μοντέλα - Θα μείνετε «κάγκελο»

Η Μαρία Μπακοδήμου έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά της, τα οποία είναι και η κύρια προτεραιότητα της. Μάλιστα και οι δυο της γιοι μοιάζουν με μοντέλα, αφού είναι κούκλοι. Μόλις δείτε φωτογραφίες τους που έχουν δημοσιευτεί στα social media θα μείνετε «κάγκελο».

Μπορεί η παρουσιάστρια του OPENtv να έχει χωρίς εδώ και αρκετά χρόνια με τον Δημήτρη Αργυρόπουλο, με τον οποίο έχει αποκτήσει τους δυο της γιους, ωστόσο διατηρούν άψογες σχέσεις και πολλές φορές τους έχουμε δει σε οικογενειακές εξόδους τους.

Τόσο η Μαρία Μπακοδήμου, όσο και ο σύζυγος της δημοσιεύουν κατά καιρούς φωτογραφίες του Νικήτα και του Άρη και εμείς παθαίνουμε πλάκα κάθε φορά μόλις τους βλέπουμε. Είναι ψηλά αγόρια, που έχουν περάσει μέχρι και την μητέρα τους και κούκλοι.

Μάλιστα, σε μια από τις πρόσφατες αναρτήσεις της είδαμε το μεγάλο της γιο το Νικήτα πάνω από την πίτσα και να τσιμπάει πριν κάτσουν όλοι να φάνε.

Να σημειώσουμε πως ο Νικήτας σπουδάζει στο εξωτερικό και η Μαρία Μπακοδήμου είχε δηλώσει με αφορμή τον κροωνοϊό: «Ανησύχησα. Άρχισα να ρωτάω τι γίνεται στη Μεγάλη Βρετανία κι ο γιος μου μού έλεγε ότι το συζητάνε, αλλά δεν έχουν πάρει κανένα μέτρο. Το παιδί μου στις 18 Μαρτίου παρουσίαζε ένα μάθημα και θα ερχόταν 19 ή 20, αλλά είδα ότι το πράγμα γίνεται περίεργο όσο δεν παίρνουν μέτρα και περιμέναμε να κλείσουν τα Πανεπιστήμια. Οπότε, του είπα εγώ κι ο μπαμπάς του να εγκαταλείψει και να φύγει κα να δώσει το μάθημα κάποια άλλη στιγμή.

Σημασία είχε να είναι καλά και να μην μπλέξει ,όπως έμπλεξαν οι Έλληνες που περιμένουν σ’ ένα βρετανικό αεροδρόμιο και δεν ασχολείται και κανείς. Είναι τραγικό. Ήρθε κανονικά. Αυτό το Σάββατο τελειώνει η καραντίνα του. Για μένα το πιο επικίνδυνο ήταν το γυμναστήριο.

Δεν είναι κλεισμένος σε ένα δωμάτιο. Όλοι μαζί είμαστε στο σπίτι. Πήραμε το ρίσκο -αν το παιδί είναι άρρωστο- να αρρωστήσουμε όλοι. Δεν αγκαλιαστήκαμε, δε φιληθήκαμε. Κρατάμε κάποιες αποστάσεις. Τον σκύλο τον πήγε μια φορά βόλτα μόνο». Δείτε και την ανάρτηση - γροθιά στο στομάχι που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια πριν λίγες μέρες.

Οι φωτογραφίες των γιων της Μαρίας Μπακοδήμου

Μαρία Μπακοδήμου Νικήτας Αργυρόπουλος

Παιδιά Μαρίας Μπακοδήμου

Μαρία Μπακοδήμου γιος