Νέα αρχή για τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Το ανακοίνωσε στο instagram

Συγχαρητήρια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νέα αρχή για τον Γιώργο Αγγελόπουλο - Το ανακοίνωσε στο instagram

Γνωρίσαμε τον Γιώργο Αγγελόπουλο μέσα από το Survivor, τον αγαπήσαμε μέσα από την συμμετοχή του σε διάφορες σειρές της ελληνικής τηλεόρασης και τώρα με βάση την ανακοίνωση που έκανε στο instagram του κάνει μια νέα αρχή.

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος δεν επαναύεται. Κάνει τα βήματα του αργά, αθόρυβα και σταθερά. Αυτή τη φορά θέλησε να επενδύσει για καλό σκοπό και η κίνησή του συγκίνησε αρκετό κόσμο.

Πρόσφατα, μάλιστα, βρέθηκε στο σύνδεσμο Προστασίας για παιδιά ΑΜΕΑ. Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Η ανακοίνωση του Γιώργου Αγγελόπουλου στο instagram

To Body Power είναι ένα πρωτοποριακό όργανο γυμναστικής και μια ελληνική εφεύρεση !
Είναι επίσης μια παγκόσμια καινοτομία που χάρη στη στιβαρή κατασκευή του και την έξυπνη σχεδιάσή του,δίνει την δυνατότητα σε όλους να γυμνάσουν όλο τους το σώμα,μέσα σε λίγα λεπτά,όποτε θέλουν, όπου και αν βρίσκονται!

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από γυναίκες και άντρες που ξεκινάνε τώρα την άσκηση τους ή που βρίσκονται σε πιο προχωρημένο επίπεδο φυσικής κατάστασης , πάντα με τις ανάλογες ασκήσεις. ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΕΣΟΔΩΝ ΘΑ ΔΙΑΤΕΘΟΥΝ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ «ΦΥΛΑΚΑΣ ΑΓΓΕΛΟΣ»

Τι είναι το σωματείο Φύλακας Άγγελος

Το σωματείο Φύλακας Άγγελος είναι ένα φιλανθρωπικό ίδρυμα που έχει δημιουργήσει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.

Η πρώτη δράση του σωματείου » Φύλακας Άγγελος» θα είναι η διοργάνωση μιας μεγάλης συναυλίας με τη συμμετοχή σπουδαίων καλλιτεχνών, τα έσοδα της οποίας θα διατεθούν αρχικά για τη δημιουργία ενός φιλόξενου χώρου υποδοχής των ανηλίκων παιδιών στο Δικαστικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.