Στον αέρα του Open ξανά η Αννίτα Πάνια: "Δεν είμαστε μια εκπομπή που..."

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Στον αέρα του Open ξανά η Αννίτα Πάνια:

"Δεν είμαστε εκπομπή της μιας ώρας ή των δύο", είπε μεταξύ άλλων η Αννίτα Πάνια σήμερα στην εκπομπή της που προβάλλεται κάθε Σαββατοκύριακο μέσα από την συχνότητα του OPENtv. Η παρουσιάστρια βγήκε ξανά στον αέρα του σταθμού μετά από μια μικρή διακοπή που έκανε.

Συγκεκριμένα, όπως έγραψε ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso, η Αννίτα Πάνια είναι απλήρωτη εδώ και τέσσερις μήνες και αυτός ήταν ο λόγος που βρέθηκε τηλεόρασης μαζί με την εκπομπή της τις προηγούμενες ημέρες. Ωστόσο, ο λόγος που είναι απλήρωτη η παρουσιάστρια δεν είναι ούτε ο κανάλι, ούτε ο Ιβάν Σαββίδης.

Η ώρα που προβάλλεται η εκπομπή «Αννίτα κοίτα» είναι “νοικιασμένη” όπως έγραψε το δημοσίευμα της εφημερίδα, από εταιρεία παραγωγής, η οποία ανήκει στον ιδιοκτήτη του καναλιού Epsilon, Φίλιππο Βρυώνη. Ωστόσο, όλα φαίνεται πως λύθηκαν, καθώς σήμερα η Αννίτα Πάνια μας καλησπέρισε ξανά μέσα από την εκπομπή της.

«Τηλεθατόπουλα μου! Καλησπέρα σας, γεια σας, καλό Σαββατοκύριακο! Τηλεθεατόπουλα μου γλυκά είμαστε έτοιμοι να μπούμε ζωντανά στο θέμα και θέλω να σας πω να δώσετε βάση στην πενιά σήμερα γιατί εδώ έχουμε πάρα πολλά νέα», είπε αρχικά.

«Όπως και αν αισθάνεστε, ότι κι αν σας συμβαίνει, με όποιο τρόπο κι αν θέλετε να επικοινωνήσετε, είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για πολύ καιρό να ξέρετε. Δεν είμαστε εκπομπή της μιας ώρας ή των δύο, που κάνουν οι φυσιολογικοί άνθρωποι, εμείς τίποτα δεν κάναμε ποτέ φυσιολογικό στη ζωή μας. Ποτέ! Μία φορά να πω πως έγινε κάτι φυσιολογικό, δεν έγινε” πρόσθεσε, επίσης, η Αννίτα Πάνια ενώ συνέχισε με χιούμορ: “Τέσσερις ώρες και δέκα λεπτά θα είμαστε στον αέρα είναι τώρα όσοι προλαβαίνετε να φύγετε», συνέχισε.

Open Αννίτα Πάνια εκπομπή

Ωστόσο, δείτε και το απίστευτο περιστατικό που σημειώθηκε στην εκπομπή της. Ακούστηκαν γαλλικά στον αέρα.

Συμφώνησαν Πάνια - Βρυώνης - Το αποκλειστικό του Vanda's blog

Ευχάριστα είναι τα νέα που έφτασαν για την Αννίτα Πάνια και θα σας τα μεταφέρω αποκλειστικά μέσα από το Youweekly.gr και το Vanda's blog, με κάθε επιφύλαξη εννοείται.

Όπως έγινε γνωστό πριν από λίγες ημέρες μέσα από ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Espresso η Αννίτα Πάνια αντιμετώπιζε ένα οικονομικό πρόβλημα με την εκπομπή, Αννίτα Κοίτα, που διατηρεί στο Opentv - δείτε εδώ το συγκεκριμένο ρεπορτάζ. Να τονίσω πως το κανάλι δεν έφερε καμία ευθύνη αφού η εκπομπή της Αννίτας Πάνια είναι “νοικιασμένη” από εταιρεία παραγωγής, η οποία ανήκει στον ιδιοκτήτη του καναλιού Epsilon, Φίλιππο Βρυώνη, όπως έγραφε χαρακτηριστικά το ίδιο δημοσίευμα. Ωστόσο, σήμερα έχω τις εξελίξεις που αφορούν την υπόθεση αυτή.

Ποια τα ευχάριστα νέα για την Αννίτα Πάνια

Όπως μου αποκάλυψε πηγή μου οι δυο πλευρές φαίνεται αν συμφώνησαν και βρέθηκε μια λύση στο πρόβλημα αυτό που είχε δημιουργηθεί.

Αποτέλεσμα αυτού: Το “Αννίτα κοίτα” θα βγει κανονικά στον αέρα αυτήν την εβδομάδα στις 14.40. Άλλωστε τα εμπορικά έσοδα της εκπομπής είναι αρκετά υψηλά για να μην ξεκινήσει πάλι.