Τραυματίστηκε η Έλενα Γαλυφά - Τι συνέβη;

Πως εμφανίστηκε στο πρωινό;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Τραυματίστηκε η Έλενα Γαλυφά - Τι συνέβη;

Στο Πρωινό εμφανίστηκε σήμερα το Πρωινό σαν καλεσμένη η fashion blogger, Έλενα Γαλύφα. Η ίδια έδειξε διάφορα tips s για τη σωστή οργάνωση της ντουλάπας μας, των αξεσουάρ αλλά και των καλλυντικών μας. Ωστόσο, όπως αποκάλυψε είχε και έναν τραυματισμό.

Συγκεκριμένα, η Έλενα Γαλύφα συνδέθηκε μέσω Skype με την εκπομπή του ΑΝΤ1 το πρωί της Δευτέρας και λόγω του ότι είχε δεμένο το χέρι της, η Φαίη Σκορδά δεν γινόταν να μην ρωτήσει τι συνέβη και αν έχει τραυματιστεί πολύ.

Με το που συνδέθηκαν στον αέρα και την καλησπέρισε η παρουσιάστρια την ρώτησε τι συνέβη με το χέρι της και από την πλευρά της η ίδια απάντησε πως είχε ένα τραυματισμό στο σπίτι την ώρα που έκανε την καθημερινή της γυμναστική.

«Προσπάθησα να κάνω γυμναστική, είχα σφουγγαρίσει βέβαια το σαλόνι μου και πήγα στο στρωματάκι της γυμναστικής χοροπηδώντας και απογειώθηκα σαν τον Αλαντίν και έπεσα πάνω στο χέρι μου», αποκάλυψε.

Έλενα Γαλύφα Πρωινό τραυματισμός

Να σημειώσουμε πως νωρίτερα έγινε γνωστό πως τραυματίστηκε και η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου.

Ποια είναι η Έλενα Γαλυφά;

Η Έλενα Γαλιφά έγινε περισσότερο γνωστή μέσα από τις τηλεοπτικές εκπομπές, όπου πληροφορούσε τους τηλεθεατές για τις νέες τάσεις της μόδας. Πριν από μερικά χρόνια ωστόσο, δεν είχε καμία σχέση με τον χώρο της μόδας, παρά μόνο την αγάπη της γι’ αυτή.

Ως προσωπική γραμματέας του Δημήτρη Αβραμόπουλου, η δουλειά της ήταν πολύ απαιτητική αλλά πάντα φρόντιζε την εξωτερική της εμφάνιση, επιλέγοντας κομψά σύνολα, ανάλογα με τις απαιτήσεις της καθημερινότητάς της. Η αγάπη της για τη μόδα όμως τελικά νίκησε και η Έλενα άρχισε να ασχολείται με το blogging.

Από την πρώτη στιγμή έδωσε τον καλύτερό της εαυτό και τελικά ξεχώρισε ανάμεσα σε πολλές άλλες bloggers, κάποιες από τις οποίες είχαν πολύ περισσότερα χρόνια στον χώρο. Έχει συνεργαστεί με γνωστά brands, ενώ το ευρύ κοινό την γνώρισε και μέσα από την εκπομπή της Φαίης Σκορδά, στην οποία έδινε στιλιστικά tips.