Θεϊκό το τραγούδι της Αποστολίας Ζώη - "Θέλω να κάνω Πάσχα στο χωριό..."

Μένει μέσα και δημιουργεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θεϊκό το τραγούδι της Αποστολίας Ζώη -

Η Αποστολία Ζώη μένει μέσα και "κεντάει". Η τραγουδίστρια έγραψε τους στοίχους για ένα θεϊκό τραγούδι που έχει να κάνει με την πανδημία και την απαγόρευση της κυκλοφορίας. Η ίδια λέει μεταξύ άλλων ότι θέλει να κάνει Πάσχα στο χωριό.

Ένα επικό κομμάτι μας έδειξε με ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Αποστολία Ζώη, που μένει μέσα στο σπίτι χωρίς να έχει χάσει ωστόσο το χιούμορ της. Αυτές τις ημέρες η κλεισούρα μας έχει "τρελάνει" και αυτά τα στιγμιότυπα που ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είναι "ανάσα.

Η καλλιτέχνης λοιπόν πήρε το τραγούδι του Πάριου, "Αδιέξοδο" και έφτιαξε τους στοίχους για να ταιριάζουν πιο πολύ στην επικαιρότητα και στα όσα περνάμε αυτές τις ημέρες. Άλλωστε να πούμε πως δεν είναι η μόνη που μας τραγούδησε, αφού και ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος μας είπε το "θα κάτσω σπίτι" του Λουκιανού και πεθάναμε με την ανάρτηση που έκανε.

"About last night.. Τρέχουσα κατάσταση!! Ταυτιζεστε? Καλή Μεγάλη Εβδομάδα να έχουμε!!" έγραψε από την μεριά της η Αποστολία Ζώη στο ποστ που έκανε.

Απολαύστε την

Μετά το θεϊκό τραγούδι της Αποστολίας Ζώη δείτε όμως και το κομμάτι που έφτιαξε για τον κορωνοϊό ο Αρναούτογλου

Μέσα στο πνεύμα των ημερών ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και οι συνεργάτες του, καθώς δημιούργησαν έναν τραγούδι που αρμόζει τέλεια στα όσα ζούμε αυτές τις ημέρες, ενώ βοηθά και τα μικρά παιδιά!

Μάλιστα ο γνωστός παρουσιαστής έκανε και σχετική ανάρτηση, με το συγκεκριμένο κομμάτι στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram. Ειδικότερα ο ανέβασε το κομμάτι στο κοινωνικό δίκτυο και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα:

"ΠΡΩΙΝΟ SFERA – «Tα χεράκια θα πλύνω» . Ένα τραγούδι που το φτιάξαμε όλοι μαζί εδώ στο πρωινό του Sfera με πολύ αγάπη για μικρούς και μεγάλους… μπορείτε να το βρείτε στο youtube με τον τίτλο “Τα χεράκια θα πλύνω» και να μάθετε να το τραγουδάτε με τα παιδιά σας ώστε να μην βαριούνται να πλένουν τα χέρακια τους 20 δευτερόλεπτα άλλα αντιθέτως να το κάνουν και με τεράστια χαρά… στείλτε το παντού!!!!¨