Έσκασαν τα ευχάριστα στο Buckingham - Δάκρυα χαράς για την Ελισάβετ

Μεγαλώνει η βασιλική οικογένεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Έσκασαν τα ευχάριστα στο Buckingham - Δάκρυα χαράς για την Ελισάβετ

Επιτέλους τα ευχάριστα έσκασαν στο Buckingham, μέσα σε καιρούς πολύ δύσκολους για τον αγγλικό λαό, και η βασίλισσα Ελισάβετ δεν μπορεί ούτε λεπτό να κρύψει τα δάκρυα χαράς που κυλάνε στα μάτια της με την ανακοίνωση.

Μπορεί η Αγγλία αυτή τη στιγμή να έχει χτυπηθεί όσο λίγες χώρες από τον κορωνοϊό, ωστόσο μέσα στη δυστυχία φαίνεται πως ξεπροβάλλει μία ευχάριστη είδηση.

Η είδηση αυτή δεν είναι άλλη από το γάμο της πριγκίπισσας Μπεατρίς με τον αγαπημένο της Γιουτζίν, ο οποίος θα έρθει να προστεθεί ως νέο μέλος στη βασιλική οικογένεια, ενώ σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έγινε για την απόπειρα δολοφονίας της Ελισάβετ.

Ο λόγος που γίνεται ο γάμος μέσα στην καραντίνα

Όπως αναφέρουν άνθρωποι από το περιβάλλον της Πριγκίπισσας Μπεατρίς, η ιδέα της αναβολής του γάμου θα μπορούσε να είναι μια καλή δικαιολογία, ώστε να πραγματοποιηθεί μια τελετή λιγότερη μεγαλειώδης, αλλά κάτι τέτοιο λογικά δε θα ισχύσει. Κι αυτό, γιατί στο παλάτι σκέφτονται, ότι ένας γάμος μπορεί να εμψυχώσει τους πολίτες της χώρας, με την Μπεατρίς να έχει επίσης παραπάνω από έναν λόγους για να το κάνει.

Η ίδια, άλλωστε, μαζί με τη Γιουτζίν, ευελπιστούν πως μετά την παραίτηση των Πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ, ότι θα κερδίσουν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο στη δημόσια ζωή της Βρετανίας και στις σχετικές δράσεις της βασιλικής οικογένειας. Θεωρούν, επομένως, ευκαιρία το γάμο αυτόν, ώστε να δηλώσουν «παρούσες» για τους υπηκόους του Ηνωμένου Βασιλείου.

Σε κάθε περίπτωση, βέβαια, τα πλάνα και οι σκέψεις αλλάζουν διαρκώς, με το γάμο ίσως να πραγματοποιείται άλλη μέρα και ανάμεσα σε 150 άτομα, μιας και πρέπει να τηρηθούν περιοριστικά μέτρα, ενώ και οι συγγενείς του Εντοάρντο από την Ιταλία δε θα έχουν τη δυνατότητα να ταξιδέψουν λόγω κορωνοϊού.

Προς το παρόν, πάντως, το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει τα πλάνα του για το μέλλον. Κι αυτό, γιατί θεωρούν πως θα ήταν αδιάκριτο την ώρα, που οι πριγκίπισσες πραγματοποιούν καμπάνιες για την αντιμετώπιση του φονικού ιού.