Η αποκάλυψη της Μελίνας Ασλανίδου για το χαρμόσυνο γεγονός

Το βίντεο που πρέπει να δεις και να ακούσεις

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η αποκάλυψη της Μελίνας Ασλανίδου για το χαρμόσυνο γεγονός

Η Μελίνα Ασλανίδου είναι λάτρης του Instagram και καθημερινά με αναρτήσεις που πραγματοποιεί, επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους. Χθες, μεταξύ άλλων που δημοσίευσε, έκανε και μια αποκάλυψη για ένα χαρμόσυνο γεγονός που είχε κάνει γνωστό, πριν μερικές εβδομάδες.

Μπορεί η τραγουδίστρια να βρίσκεται μέσα στο σπίτι της σε αυτοπεριορισμό, λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο αυτό δεν την σταματά από το να βγάλει ένα νέο τραγούδι. Το νέο της κομμάτι της κομμάτι, έχει γράψει ο αγαπημένος, Γιώργος Θεοφάνους.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα βίντεο στο οποίο αποκάλυψε το τραγούδι της. Αφού με τον Γιώργο Θεοφάνους στο πιάνο, τραγούδησαν live το κομμάτι που έχει τον τίτλο «Γειά σου».

«ΓΕΙΑ ΣΟΥ....Σαν Μάνα εξ ουρανού ήρθε αυτό το δώρο.. σας ευχαριστώ που με επιλέξατε και μου δώσατε την ευκαιρία να συνεργαστώ με αυτόν τον υπέροχο δημιουργό και αγαπημένο μου φίλο.. οι συνθήκες εγκλεισμού αλλά γεμάτες αγάπη από εμάς για εσάς.. #menoumespiti #geiasou @theofanousg https://youtu.be/mufOxdkoL34», έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης της.

Ακούστε το εδώ

Η Μελίνα Ασλανίδου η οποία όπως είπαμε καθημερινά επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων που πραγματοποιεί από την καθημερινότητα της. Χθες, με μια ανάρτηση της προκάλεσε ρίγη συγκίνησης με τα λόγια που έγραψε στο κείμενο της. Γιατί έκανε έκκληση για αίμα;

Τι είχε αποκαλύψεις πριν λίγες ημέρες για το συγκεκριμένο γεγονός;

«Γεια σου το τραγούδι που ήρθε απρόσμενα στην αγκαλιά μου... Αυτό που με συγκινεί βαθύτατα είναι ότι ήρθε σε καιρό που όλοι μα ς είμαστε σπίτι αποκλεισμένοι με έναν στόχο να καταφέρουμε να ξεπεράσουμε όλοι μαζί τον ίο, έτσι λοιπόν ο αγαπημένος μου φίλος, και αγαπητός και ξεχωριστός σε όλους@ theofanousg με την συμβολή την δική σας μου έστειλε αυτή την ανάσα, έτσι θα το έχω στην καρδιά μου σαν μια ανάσα στον εγκλεισμό... με ότι μέσο είχα έκανα μια μικρή απόπειρα να το προσεγγίσω... μόλις βγούμε στην στεριά εύχομαι να έχουμε την δυνατότητα να δουλέψουμε όπως δουλεύουμε πάντα στο μαγικό μας στούντιο... καλήμερα φίλοι μου...# stayhome# staysafe# surprisesurprise# sograteful# grateful# theofanous# artist# art# music# musica# piano# voice# rehersal# workout# happy»