Η έκκληση της Ελένης Χατζίδου - Τι συνέβη;

Το μήνυμα στο Instagram

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η έκκληση της Ελένης Χατζίδου - Τι συνέβη;

Μια έκκληση θέλησε να κάνει η Ελένη Χατζίδου μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με μια ανάρτηση. Τι συνέβη; Η τραγουδίστρια αυτές τις ημέρες βρίσκεται στο πλευρό του «Χαμόγελου του παιδιού» και θέλησε να στηρίξει την κίνηση τους.

Συγκεκριμένα, μπορείς και εσύ να στείλεις μήνυμα στο 19810 να γράψεις ποιον θέλεις να αγκαλιάσεις αυτές τις ημέρες και τα έσοδα που θα μαζευτούν θα διατεθούν για το «Χαμόγελο του παιδιού».

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Ελένη Χατζίδου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους στα stories της μερικές αναρτήσεις, όπου έκανε έκκληση να βοηθήσουν και εκείνοι σε αυτή την κίνηση του «Χαμόγελου του παιδιού» και να είναι δίπλα στα παιδιά που το έχουν ανάγκη.

Η κάρτα με όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για να στείλεις το συγκεκριμένο μήνυμα:

Ελένη Χατζίδου έκκληση Instagram

Ωστόσο, να σημειώσουμε πως η Ελένη Χατζίδου πριν από λίγες ημέρες μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την περιπέτεια υγείας που έζησε η κόρη της και με τα λόγια της προκάλεσε κανονική ανατριχίλα, όταν εξήγησε πως αποφάσισε να πάρει τον γιατρό και να πάει τη μικρή στο νοσοκομείο.

Η τραγουδίστρια μετά τα όσα σημειώθηκαν, να πούμε πως έχει επιστρέψει στο σπίτι της με την κορούλα της και τον σύζυγο της Ετεοκλή Παύλου και τα παιχνίδια δεν έχουν σταματήσει λεπτό.

Η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου απολαμβάνουν καθημερινά τα παιχνίδι με την Μελίτα, όμως έχουμε δει μέσα από διάφορες αναρτήσεις που πραγματοποιούν στα social media και οι δυο. Όπως έχουμε δει πολλές φορές οι δυο τους είτε κάνουν γυμναστική, είτε χαλαρώνουν στο σαλόνι τους βλέποντας ταινίας. Ενώ η τραγουδίστρια μπάινει καθημερινά στην κουζίνα όπου φτιάχνει νόστιμα φαγητά για την οικογένεια της,

Πριν από λίγες ώρες η Ελένη Χατζίδου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ίσως την πιο τρυφερή φωτογραφία με τον Ετεοκλή Παύλου και την κόρης τους. Και οι δυο είχαν πέσει στο πάτωμα και τα παιχνίδια με την μικρούλα τους δεν έλεγαν να τελειώσουν.

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου παιδί