Η ανακοίνωση για τον Νίκο Χατζηνικολάου και το "Ενώπιος Ενωπίω"

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η ανακοίνωση για τον Νίκο Χατζηνικολάου και το

Μια ανακοίνωση για βγήκε για τον Νίκο Χατζηνικολάου και το Ενώπιος Ενωπίω.. Ο λόγος για την συνέντευξη της Δέσποινας Βανδή που ετοιμάζεται να μιλήσει για όλα στον δημοσιογράφο την Δευτέρα του Πάσχα.

Τη Δευτέρα του Πάσχα 20 Απριλίου, στις 23:45, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται στο εορταστικό «Ενώπιος Ενωπίω» τη Δέσποινα Βανδή.

Η διαδρομή από τη Φιλοσοφική Σχολή Θεσσαλονίκης έως τις μεγάλες δισκογραφικές επιτυχίες. Η καριέρα, η οικογένεια αλλά και υπέροχα τραγούδια, σε μία συνέντευξη με αισιόδοξα μηνύματα.

Δέσποινα Βναδή

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου, κάθε Δευτέρα στις 23:45, στον ΑΝΤ1.

Βέβαια εκτός από την συνέντευξη πρέπει οπωσδήποτε να ρίξετε μια ματιά στο πρόγραμμα που ακολουθεί η Δέσποινα Βανδή όσο βρίσκεται στο σπίτι.

Εντωμεταξύ δείτε και την έκτακτη ανακοίνωση του ΑΝΤ1 για τον Χατζηνικολάου και το "Ενώπιος Ενωπίω"

Με μια έκτακτη ανακοίνωση ο τηλεοπτικός σταθμός ANT1 ενημερώνει τους τηλεθεατές για το τι πρόκειται να συμβεί σήμερα το βράδυ στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, "Ενώπιος Ενωπίω".

Απόψε εκτάκτως στις 24:00, ο Νίκος Χατζηνικολάου υποδέχεται τον Τάκη Ζαχαράτο, σε ένα «Ενώπιος Ενωπίω» αντίδοτο στο κλίμα των ημερών.

Ο πολυτάλαντος ηθοποιός μάς «εμβολιάζει» με χιούμορ κατά του κορονοϊού, σε μία διαφορετική συνέντευξη για την πορεία και την καριέρα του, αλλά και με πλούσιο υλικό από τις μεταμφιέσεις και τις μιμήσεις του.

«Ενώπιος Ενωπίω», με την υπογραφή του Νίκου Χατζηνικολάου

Μείνετε συντονισμένοι!

#EnwpiosEnwpiw

Συντελεστές: Σκηνοθεσία: Κατερίνα Βάχλα, Αρχισυνταξία: Μάνος Νιφλής, Δημοσιογραφική Ομάδα: Ευανθία Τασοπούλου, Μαρία Θεμελή