"Ράγισε" καρδιές η Κατερίνα Γκαγκάκη για τον χαμό του πατέρα της

Το μήνυμα για τα γενέθλιά του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Μέσα από μία συγκινητική ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κατερίνα Γκαγκάκη, ράγισε καρδιές μιας και αναφέρθηκε στον πρόσφατο χαμό του αγαπημένου πατέρα της με αφορμή τα γενέθλιά του που θα ήταν σήμερα.

Πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Γκαγκάκη βυθίστηκε στο πένθος μιας και ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή, γεγονός που την στεναχώρησε πάρα πολύ.

Το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικά δύσκολο για εκείνη, και ιδιαίτερη η σημερινή μέρα που είναι τα γενέθλια του μπαμπά της.

Η ίδια θέλησε να του ευχηθεί με έναν ξεχωριστό τρόπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντάς του ένα μήνυμα, όπως είχε κάνει και τη μέρα που έφυγε από τη ζωή.

«...και δεν τα συμπαθούσες τα γενέθλιά σου. 15.04. Εγώ μόνο χαιρόμουν. Είδες τώρα;...» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η Κατερίνα Γκαγκάκη, κάτω από μία φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει τον αγαπημένο της μπαμπά.

Η εξομολόγηση της λίγο πριν τον θάνατο του πατέρα της

«Να πω την αλήθεια, είμαι αρκετά θυμωμένη και μου φαίνεται αδιανόητο. Μένω στο κέντρο της Αθήνας και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι της τελευταίες μέρες. Είδα πάρα πολύ κόσμο έξω, ακόμα και χθες, ενώ σήμερα βλέπω ακόμα κίνηση από το μπαλκόνι μου. Εγώ είμαι κατά κύριο λόγο στο σπίτι από τη μέρα που σταματήσαμε την εκπομπή, ενώ πηγαίνω μόνο κάποια πράγματα στον πατέρα μου και τα αφήνω έξω από το σπίτι του. Ρε παιδιά, όμως, εντάξει… Μου κάνει τεράστια εντύπωση ο αριθμός των ατόμων που κυκλοφορεί».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι η πρώτη φορά που αρχίζω να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι για κάθε τύπου σενάριο. Είναι ένας άνθρωπος πολύ επιβαρυμένος αλλά μου φαίνεται και αδιανόητο να συμβεί κάτι κακό από έναν ν τέτοιο αόρατο εχθρό. Να το δεχθώ να αρρωστήσει κάποιος ή να φτάσει σε μια φάση που να μην πηγαίνει παρά πέρα αλλά το να συμβεί από έναν εξωγενή παράγοντα, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Μιλάμε γύρω στις 20 φορές την ημέρα.

Ο μπαμπάς μου δεν φοβάται, νομίζω ότι σε αυτή την ηλικία φάση θεωρεί ότι έχει δει πολύ χειρότερα και θα βρεθεί μια λύση και για αυτό. Εγώ φοβάμαι και φοβάμαι πάρα πολύ παρά το γεγονός πως σε αυτή τη φάση ζωής τα έχω σκεφτεί όλα και είμαι προετοιμασμένη για όλα! Αλλά το να είναι από έναν τέτοιο παράγοντα δεν το έχεις σκεφτεί ποτέ στα χρονικά. Είναι ο άνθρωπος που πάντα τον παίρνω για να δώσει σε μένα κουράγιο. Τον παίρνω και δεν θέλει να με επιβαρύνει».