Η Μαρία Μπεκατώρου έδειξε το νέο της ταλέντο - Μαγείρεψε τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλούρια

Θέλουμε τη συνταγή της!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Μαρία Μπεκατώρου έδειξε το νέο της ταλέντο - Μαγείρεψε τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλούρια

Η Μαρία Μπεκατώρου μπήκε στην κουζίνα της και μας έδειξε πως έχει ταλέντο και στην μαγειρική, μιας και κατάφερε να φτιάξει τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλούρια τα οποία μας έκαναν να "τρελαθούμε" με το που τα είδαμε στο Instagram της.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια περνάει το χρόνο της στο σπίτι και ειδικά από τη μέρα που σταμάτησαν τα γυρίσματα για το YFSF, έχει αρκετό ελεύθερο χρόνο, τον οποίο επιλέγει να αξιοποιεί δημιουργικά.

Με αφορμή λοιπόν τη Μεγάλη Εβδομάδα, η Μαρία Μπεκατώρου αποφάσισε να φτιάξει τα πιο νόστιμα πασχαλινά κουλούρια, ανεβάζοντας μία λαχταριστή φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, με την ίδια μάλιστα να στέλνει ένα πολύ αισιόδοξο μήνυμα πριν από λίγες μέρες για την καραντίνα.

Φαίνεται λοιπόν, πως η αγαπημένη παρουσιάστρια δεν έχει ταλέντο μόνο στις εμφανίσεις της στην τηλεόραση, αλλά και στη μαγειρική η οποία αποτελεί μία από τις πιο δημιουργικές ασχολίες με τις οποίες καταπιάνεται κατά τη διάρκεια της καραντίνας.

Μαρία Μπεκατώρου κουλουράκια

Το μήνυμα της Μαρίας Μπεκατώρου για το YFSF

«Τελευταίο γύρισμα λοιπόν,μέχρι νεοτέρας ...Ποιος θα μας το’λεγε.Που να φανταζόμασταν, αλλά έτσι είναι η ζωή και άντε να της ζητήσεις εξηγήσεις.Τελευταίο γύρισμα και το πρώτο μας μετά από τόσα χρόνια,χωρίς κοινό,χωρίς το πολύτιμο κοινό.Πιστεύω πως τα καταφέραμε.

Γιατί αγαπάμε τη δουλειά μας,γιατί αγαπιόμαστε μεταξύ μας,γιατί ξέρουμε ότι μας αγαπάτε κι εσείς.Δεν ξέρω ποτέ θα ξανασυναντηθούμε στη σκηνή του Your Face Sounds Familiar,ξέρω όμως και το μοιράζομαι μαζί σας με απόλυτη ειλικρίνεια,ότι ήδη μου λείπει πολύ.Μου λείπουν όλα πολύ....

Οι συνεργάτες,οι πρόβες,τα τραγούδια μας,το κέφι μας,η ασταμάτητη χαρά μας...Εύχομαι να απολαύσετε το αποψινό μας επεισόδιο όπως εύχομαι σύντομα να σας ξανακούσω να φωνάζετε δυνατά Your Face Sounds Familiar κι εγώ να τρελλαινομαι.Γιατί εμείς μαζί περνάμε υπέροχα.Μαζί θα το περάσουμε κι αυτό και θα τραγουδήσουμε και θα χορέψουμε και θα τρελαθούμε από τη χαρά μας και πάλι!Εις το επανιδείν...Σας ευχαριστώ όλους πολύ.
Ξέρετε εσείς...» έγραψε.

Δείτε εδώ την ανάρτηση της: