Νίκος Χαρδαλιάς: Η άγνωστη "σχέση" με πρώην παίκτρια του My Style Rocks

Δεν το γνώριζε κανείς μέχρι τώρα

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Νίκος Χαρδαλιάς: Η άγνωστη

Το YOU φέρνει στο φως την φιλική σχέση που διατηρεί ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς, με πρώην παίκτρια του My Style Rocks.

Με το αθλητικό πείσμα που είχε πιτσιρικάς ως παίκτης του χάντμπολ και με τις περγαμηνές ως επί τρεις τετραετίες δήμαρχος του Βύρωνα μπαίνει στα σπίτια μας κάθε απόγευμα με το αυστηρό του ύφος, που δεν δέχεται αμφισβήτηση, για να θέσει κανόνες και να επιβάλει πειθαρχία. Γίνεται viral τραγούδι - ακούστε το εδώ, οι γυναίκες τον θαυμάζουν. Πίσω από το σκληρό του προφίλ κρύβεται ένας ακέραιος αλλά και πολύ ευαίσθητος άνθρωπος.

Πριν από λίγα 24ωρα σας αποκαλύψαμε τι σημαίνει το περίεργο Τατουάζ που έχει στο μπράτσο του - δείτε εδώ - και τώρα θα σας μιλήσουμε για την άγνωστη φιλία χρόνων με ένα πρόσωπο που απασχόλησε αρκετά κατά την συμμετοχή του στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ.

Η άγνωστη φιλική σχέση του Νίκου Χαρδαλιά

Το πρώην μοντέλο και νυν σχεδιάστρια κοσμημάτων Άντζυ Ανδριτσοπούλου συνδέεται εδώ και πολλά χρόνια με φιλική σχέση τόσο με τη Γιώτα όσο και με το Νίκο Χαρδαλιά. Μιλώντας στο You σκιαγραφεί τα ιδιαίτερα του χαρακτήρα τους:

Νίκος Χαρδαλιάς σχέση με Άντζυ Ανδριτσοπούλου από My Style Rocks

"Με τη Γιώτα γνωριζόμαστε περίπου 8 χρόνια, όχι απλά τους αισθάνεσαι κοντά σου, αλλά είναι κοντά σου με όποιον τρόπο μπορούν. Τη Γιώτα, που είναι μια πολύ δυναμική γυναίκα, την αγαπούν πάρα πολύ οι γυναίκες. Στο γυμναστήριό της την ώρα που έκανε εκείνη γυμναστική δεν μπορούσες να βρεις κενή ώτα γιατί είναι και πολύ καλή στη δουλειά της και της έχουν αδυναμία και για τον χαρακτήρα της. Έχει συνηθίσει πια τους ρυθμούς του Νίκου γιατί εκείνος πάντα ήταν πολύ ενεργός και δραστήριος, αλλά χαρακτηριστικό το έχουν και οι δυο στην παρέα. Η Γιώτα με έχει στηρίξει πάρα πολύ και στις επαγγελματικές μου δραστηρίοτητες και στις συλλογές των κοσμημάτων μου, είναι πάντα δίπλα μου"