Ποιο Buckingham; - Το νέο "παλάτι" στο οποίο μετακόμισε η Μέγκαν Μαρκλ και ο Χάρι

Φωτογραφίες από το εσωτερικό!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ποιο Buckingham; - Το νέο

Μόλις δείτε την έπαυλη στην οποία έχει μετακομίσει ο Χάρι μαζί με την αγαπημένη του Μέγκαν Μαρκλ, είναι σίγουρο πως θα αναρωτηθείτε και εσείς ποιο είναι το Buckingahm, μπροστά στο νέο παλάτι που φιλοξενεί του Sussexes στο Λος Άντζελες.

Το ζευγάρι αποφάσισε να αφήσει πίσω του τη βασιλική οικογένεια και να ξεκινήσει μία νέα ζωή μακριά από το παλάτι. Αρχικά, φεύγοντας από το Ηνωμένο Βασίλειο, αποφάσισε να μείνει στον Καναδά, ωστόσο στη συνέχει τα σχέδιά τους άλλαξαν και μετακόμισαν μαζί στο Λος Άντζελες προκειμένου να βρίσκονται κοντά στη μητέρα της Μέγκαν Μαρκλ.

Και ενώ με την μετακόμισή τους στις ΗΠΑ, αντιμετώπισαν κάποια θεματάκια με τον Ντόνλαντ Τραμπ, το σπίτι στο οποίο μένουν, τους έχει αποζημιώσει και με το παραπάνω, μιας και πρόκειται για μία υπερπολυτελή έπαυλη η οποία προκαλεί "ζαλάδα" σε όποιον τη δει.

Ενας από τους λόγους που το ζευγάρι επέλεξε τη συγκεκριμένη έπαυλη είναι και το γεγονός ότι απέχει μόλις μισή ώρα από το σπίτι της μητέρας της Μέγκαν. Ο Χάρι και η Μέγκαν σκέφτονται να ζήσουν ένα διάστημα δοκιμαστικά μέχρι να καταλήξουν αν θα επιλέξουν τη Δυτική Ακτή ως μόνιμο τόπο κατοικίας τους.

Το ενοίκιο της υπέροχης έπαυλης πλησιάζει τα 15.000 δολάρια τη μέρα καθώς διαθέτει ό,τι πιο σύγχρονο υπάρχει σε τεχνολογία και ό,τι πιο πολυτελές σε υλικά κατασκευής, ενώ βρίσκεται σε μία από τις ασφαλέστερες γειτονιές του Μαλιμπού Ενας µήνας παραµονής σε αυτή την έπαυλη θα κοστίσει στο ζευγάρι περισσότερα από 200.000 δολάρια.

Αυτή είναι η έπαυλη του Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ

Το ζευγάρι θα μείνει μερικούς μήνες δοκιμαστικά στην έπαυλη που βρίσκεται σε απόσταση 50 χλμ. από το σπίτι της μητέρας της Μέγκαν, Ντόρια Ράγκλαντ. Πρόκειται για μια πρακτική που υιοθετούν πολλοί στην Καλιφόρνια προκειμένου να αποφασίσουν αν μια κατοικία ή η γειτονιά ανταποκρίνεται στα στάνταρ τους. Ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η τελευταία celebrity που είχε φιλοξενηθεί στη συγκεκριμένη έπαυλη ήταν η Κάιλι Τζένερ.

Δείτε φωτογραφίες από την επιβλητική έπαυλη:

Μέγκαν Μαρκλ Χάρι Λος Άντζελες
Μέγκαν Μαρκλ Χάρι έπαυλη
Σπίτι Μέγκαν Μαρκλ Χάρι