Δεν θα πιστέψετε πως επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της η Νίκη Λυμπεράκη - Το μήνυμα που έριξε τα social

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δεν θα πιστέψετε πως επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της η Νίκη Λυμπεράκη - Το μήνυμα που έριξε τα social

Δεν θα πιστέψετε πως επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της η Νίκη Λυμπεράκη! Η γνωστή παρουσιάστρια του OPENTV, αποφάσισε να δημοσιεύσει ένα μήνυμα που έριξε τα social media.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open, επιβεβαίωσε συγκεκριμένα με ένα χιουμοριστικό post τις φήμες που κυκλοφορούσαν εδώ και λίγες ημέρες, προκαλώντας τα σχόλια να πέσουν σαν βροχή στον προσωπικό της λογαριασμό.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου του Open και ο σύντροφός της, Αλέξανδρος Χατζόπουλος θα αποκτήσουν σύντομα το πρώτο τους παιδί, όπως είχε αποκαλύψει στο Happy Day η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Δεν θα πιστέψετε πως επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της η Νίκη Λυμπεράκη - Δείτε το μήνυμα που έριξε τα social

Η ίδια ωστόσο ανέφερε, «Παρήγγειλα ένα παντελόνι γιατί πια δεν χωράω πουθενά κι όπως το κόβω, θα φτάσει λίγο μετά τα βαφτίσια…», προσθέτοντας στο τέλος ένα emoji με μια έγκυο γυναίκα.

Παρήγγειλα ένα παντελόνι γιατί πια δεν χωράω πουθενά κι όπως το κόβω, θα φτάσει λίγο μετά τα βαφτίσια...🤰

Posted by Nicky Lyberaki on Thursday, April 16, 2020

Η Νίκη Λυμπεράκη και ο Αλέξανδρος Χατζόπουλος να αναφέρουμε ωστόσο πως δεν έχουν παντρευτεί ακόμη, αλλά είναι έτοιμοι να κρατήσουν στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδί. Να αναφέρουμε ωστόσο μιας και μιλάμε για το κανάλι, πως χτες είχαμε και μια παραίτηση "βόμβα" στο Opentv! Δείτε την ανακοίνωση του σταθμού.

Λίγα λόγια για την Νίκη Λυμπεράκη

Η Νίκη Λυμπερακάκη πέρασε στη Νομική Σχολή του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου ΑΘηνών, όπου από φοιτήτρια ήδη εργαζόταν ως δημοσιογράφος. Από το 2002 άρχισε η ενασχόλησή της με τη δημοσιογραφία, ενώ έως σήμερα, έχει εργασθεί σε σειρά ραδιοτηλεοπτικών μέσων, με έμφαση στο εξωτερικό δελτίο αλλά και στην παρουσίαση εκπομπών και δελτίων ειδήσεων.

Η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Open μπαίνει στα σπίτια των τηλεθεατών κάθε βράδυ στις 19:30 το απόγευμα, ενώ όπως είχε αναφέρει η ίδια όλο αυτό προέκυψε τυχαία.

Χαρακτηριστικά είχε αναφέρει, "Έβλεπα πολύ Ιντιάνα Τζόουνς και έλεγα ότι θα γίνω αιγυπτιολόγος. Στο σχολείο, όμως, είχα μια καταπληκτική φιλόλογο που μου εξήγησε ότι και αρχαιολόγος να σπουδάσω τελικά θα γίνω φιλόλογος γιατί στην Ελλάδα δεν ήταν πολύ εύκολο να φτάσεις να ασχοληθείς με ανασκαφές. Μετά έβλεπα “Μάτλοκ”.

Ήθελα να γίνω δικηγόρος να σηκώνομαι και να λέω, “Ένσταση”! Από την τηλεόραση έπαιρνα τις αναφορές μου. Γιατί βιβλίο δεν άνοιγα. Άργησα πολύ, από το Γυμνάσιο άρχισα να εκτιμώ τα βιβλία και τη μάθηση. Τελικά μπήκα στη Νομική και κάπως τυχαία βρέθηκα στα μέσα ενημέρωσης".