Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στο Καλό Καλοκαιράκι πιο ανανεωμένος από ποτέ - Τι είναι αυτό που άλλαξε;

Δεν το περιμένετε αυτό

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στο Καλό Καλοκαιράκι πιο ανανεωμένος από ποτέ - Τι είναι αυτό που άλλαξε;

Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στο Καλό Καλοκαιράκι πιο ανανεωμένος από ποτέ και μας το δείχνει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό. Τι είναι αυτό που άλλαξε; Δεν σας πάει το μυαλό.

Η εκπομπή λόγω της πανδημίας είχε σταματήσει, και αυτές τις μέρες βλέπαμε τον Νίκο Μουτσινά να μας κρατάει συντροφιά με best of, ωστόσο αυτό σταματάει, μιας και επιστρέφει με την παρέα του στις 20 Απριλίου.

Αυτό που προκάλεσε εντύπωση ωστόσο ήταν ένα πρόσφατο ποστ της Ματίνας Νικολάου, η οποία και θέλησε να δημοσιεύσει μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Τι ήταν αυτό που προκάλεσε εντύπωση; Το γεγονός ότι βρισκόταν σε διαφορετικό πλατό.

Η ίδια μάλιστα είναι πιο ενθουσιασμένη από ποτέ και τονίζει, στους θαυμαστές της εκπομπής, "Επιστρέψαμε στο αγαπημενο μας πλατό! Καποιες αλλαγες γινονται.." Ο Νίκος Μουτσινάς ωστόσο έβγαλε στη φόρα ένα βίντεο από τον Αντρέα των Alcatraz. Εσείς το είδατε;

Επιστρέφει ο Μουτσινάς - Η επίσημη ανακοίνωση από τον ΣΚΑΙ

Στον λογαριασμό της εκπομπής «Καλο μεσημεράκι» είχε ανακοινωθεί: «Από αύριο και για όσο χρειαστεί δεν θα εκπέμπουμε ζωντανά, θα είμαστε σε επανάληψη! Αυτό που πρέπει να κάνουμε όλοι είναι να μείνουμε σπίτι για να προφυλάξουμε τον εαυτό μας και τους ανθρώπους γύρω μας».

Είναι πλέον επίσημο! Ο Νίκος Μουτσινάς επιστρέφει στην τηλεόραση, μετά από ένα μήνα αποχής λόγω της κατάστασης με τον κορωνοϊό και το trailer ήδη κυκλοφόρησε.

Στο στούντιο δεν θα υπάρχουν μέσα καλεσμένοι αλλά θα επιστρέψει και κρατώντας τις απαιτούμενες αποστάσεις με τους συνεργάτες του και με προσαρμοσμένη θεματολογία, λόγω των συνθηκών αλλά με κύριο βάρος στην ψυχαγωγία.

Ο Νίκος Μουτσινάς θα λέει «Καλό μεσημεράκι» από τις 3 έως τις 4 και μισή αλλάζοντας λίγο τον τίτλο της εκπομπής του που πλέον θα λέγεται «Καλό μεσημεράκι- Καραντίνα Edition»

Σύμφωνα με τον προγραμματισμό του ΣΚΑΪ, θα επιστρέψει live τη Δευτέρα του Πάσχα, δηλαδή στις 20 Απριλίου με σκοπό να κρατήσει συντροφιά στους τηλεθεατές.

Δείτε το βίντεο: