Θα λιώσετε! Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με φουσκωμένη κοιλίτσα

Αναπολεί στιγμές του 2018

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα λιώσετε! Η φωτογραφία της Σταματίνας Τσιμτσιλή με φουσκωμένη κοιλίτσα

Με φουσκωμένη κοιλίτσα η Σταματίνα Τσιμτσιλή, που ανέβασε μια πολύ όμορφη φωτογραφία, με αφορμή το Πάσχα. Δείτε την μαζί με τον αγαπημένο της άντρα, λίγο πριν γεννηθεί το τρίτο τους παιδάκι.

Ειδικότερα η όμορφη παρουσιάστρια που μένει αυτές τις ημέρες μέσα, λόγω του ιού θέλησε να μας δείξει μια φωτογραφία από το 2018. Πρόκειται για μια εικόνα που τραβήχτηκε επίσης το Πάσχα, λίγο πριν η ίδια γίνει μανούλα.

Στην φωτογραφία την βλέπουμε λοιπόν με φουσκωμένη την κοιλίτσα της να είναι μαζί με τον Θέμη Σοφού. Η παρουσιάστρια, που έβαψε ήδη και τα πασχαλινά αυγά, έγραψε στην λεζάντα της ανάρτησης που έκανε:

"Πριν από δυο χρόνια περάσαμε το Πάσχα στην Αθήνα. Μόλις είχα μπει στο μήνα μου κι ανυπομονούσα να γνωρίσω τον γιο μου που μέχρι τότε έκανε αισθητή την παρουσία του με συνεχόμενες κλωτσιές. Πως περνούν τα χρόνια. Μου φαίνεται σαν χθες. Υγεία πάνω απ´όλα".

Από την φωτογραφία με την φουσκωμένη κοιλίτσα στα συγκινητικά λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τις γυναίκες που προσπαθούν να γίνουν μανούλες

Με αφορμή τον τραγουδιστή, Γιάννη Τάσσιο, που βρέθηκε καλεσμένος στο Happy Day, και αποκάλυψε πως η σύζυγός του έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί, μετά από πολλές προσπάθειες εξωσωματικής, η αγαπημένη παρουσιάστρια θέλησε να δώσει το δικό της μήνυμα για όλες τις γυναίκες που είναι στην προσπάθεια.

Πάνω στη συζήτηση η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε συγκεκριμένα πως πριν γίνει για πρώτη φορά μαμά, είχε δύο αποβολές. Όπως είπε η παρουσιάστρια, τότε είχε σκεφτεί πως ίσως να μην μπορεί να κάνει παιδιά.

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Εγώ καταλαβαίνω, γιατί έχω περάσει και από την απώλεια και τη διαδικασία της αποβολής. Και μάλιστα δεν είχα κάνει και παιδάκι. Δεν ήξερα αν μπορώ να κάνω παιδί και εγώ. Όταν μια νέα γυναίκα προσπαθεί και έχει δυο αποβολές, χωρίς να ξέρει πως έχει ένα συγκεκριμένο ζήτημα υγείας, ξαφνικά αγχώνεται και νιώθει πως ενδεχομένως δεν μπορεί να τεκνοποιήσει».