Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει πως θα περάσει το Πάσχα - Θα είναι στο πλευρό της ο Snik;

Το αποκάλυψε η ίδια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει πως θα περάσει το Πάσχα - Θα είναι στο πλευρό της ο Snik;

Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και όμως αποκαλύπτει πως θα περάσει το Πάσχα! Θα είναι στο πλευρό της ο Snik άραγε; Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε η ίδια για την σημερινή της ημέρα.

Ένα διαφορετικό Πάσχα βιώνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέτος, όπως και όλοι οι Έλληνες. H ίδια ανέφερε πως θα περάσει τις άγιες αυτές μέρες στο σπίτι της στην Αθήνα μακριά από την οικογένειά της.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους μια μακροσκελής ανάρτηση για το φετινό Πάσχα, το οποίο θα περάσει φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα όπως τόνισε βλέποντας Netflix και La Casa de Papel. Βέβαια η ίδια με τον καλό της δεν τα περνάνε και άσχημα στο πανέμορφο σπίτι τους. Ρίξτε μια ματιά στην τρομερή κουζίνα τους.

Όλα όσα αποκάλυψε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου για την σημερινή της ημέρα με τον Snik

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Ετοιμάζοντας το πασχαλινό τραπέζι με τις φόρμες μου, πέρασαν από το μυαλό μου όλες οι Κυριακές του Πάσχα με την οικογένειά μου και τους φίλους μου στην Ελλάδα μας ή στην Αμερική. Συνειδητοποίησα ότι κανένα Πάσχα (πέρα από αυτά που με έντυνε η μαμά μου με το καλό μου φόρεμα και τα καινούρια μου παπούτσια-δώρο της νονάς μου φυσικά) δεν φορούσα «τα καλά μου» ήμουν πάντα αχτένιστη, άβαφη και με φόρμες με τους ανθρώπους που αγαπάω. Όπως και τώρα δηλαδή!

Θα καθίσω λοιπόν στο τραπέζι ευγνώμων για όσα έχω και μετά λέω να κάνω μια μάσκα, να βαφτώ και να φορέσω ένα φούξια φόρεμα όπως αυτό της φωτογραφίας! Να δω το La Casa de Papel (που μου προτείνατε οι περισσότεροι φίλοι μου εδώ) και να φάω το πασχαλινό μου αυγό. Έτσι για την αλλαγή! Καλό μας Πάσχα με υγεία, αγάπη, χαμόγελα και αγκαλιές! (Αν είστε μόνοι σας, σας στέλνω εγώ μια ζεστή αγκαλιά γεμάτη αγάπη)».