Μαρία Αντωνά: "Η Σταματίνα Τσιμτσιλή από τις πρώτες ημέρες..."

Η αποκάλυψη για την σχέση τους

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μαρία Αντωνά:

Συνέντευξη έδωσε η Μαρία Αντωνά που έκανε και μια αποκάλυψη αναφορικά με την σχέση που έχει με την συνεργάτιδά της και παρουσιάστρια του Happy Day, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Ειδικότερα η Μαρία Αντωνά μίλησε στην Reallife για την πρωινή εκπομπή του alpha και την επιτυχία που έχει, παρά το γεγονός ότι καθημερινά έχει απέναντί της ενημερωτικές εκπομπές.

"Πάντα το Happy Day είχε απέναντι ενημερωτικές εκπομπές. Το πρωινό με τον Παπαδάκη ήταν ενημερωτικό όλα τα χρόνια. Πιστεύω ότι, με έναν πολύ ωραίο και άμεσο τρόπο, έχουν καταφέρει η εκπομπή και η Σταματίνα Τσιμτσιλή να συνδυάσουν όλα τα θέματα.

Ακόμα κι εμείς που βρισκόμαστε εκεί μαθαίνουμε πολλά πράγματα, που μπορεί να μην τα ξέραμε αν ασχολούμασταν μόνο με την ενημέρωση. Μας βοηθά πολύ κι εμάς τους ίδιους. Είναι πολύ σημαντικό να εξηγείς σε κάποιον με απλά λόγια τι ακριβώς συμβαίνει. Και θεωρώ ότι η εκπομπή το έχει πετύχει αυτό 100%" είπε η Μαρία Αντωνά, που αναφέρθηκε και στην σχέση που έχει με την αγαπημένη παρουσιάστρια, αλλά και στο ότι είναι για δεύτερη χρονιά στην εκπομπή.

Ειδικότερα η ίδια σε ερώτηση "αν το ήθελε πολύ" απάντησε ότι με τον καιρό οι σχέσεις γίνονται πιο δεμένες.

"Από την αρχή ήθελα πάρα πολύ να πάω σε αυτή την παρέα. Με τον καιρό οι ανθρώπινες σχέσεις γίνονται καλύτερες και πιο δεμένες, οπότε φέτος νομίζω ότι εξελίσσεται πιο όμορφα η χρονιά" ήταν τα λόγια της.

Ποια η αποκάλυψη που έκανε για την Σταματίνα Τσιμτσιλή η Μαρία Αντωνά

Η ίδια δέχτηκε και ερώτηση για το πως είναι η σχέση της με την παρουσιάστρια του Happy Day, με εκείνη να αποκρίνεται ότι έχουν μια όμορφη σχέση. Τι είπε για το τι άνθρωπος είναι η Σταματίνα Τσιμτσιλή;

"Είναι εξαιρετική. Την αγαπώ πάρα πολύ. Από την πρώτη στιγμή ήμασταν πολύ δεμένες. Και αυτά δεν τα λέω για να τα πω, τα αισθάνομαι. Τα ξέρουν και οι δικοί μου άνθρωποι, οι φίλοι μου και η οικογένειά μου. Η Σταματίνα με στήριξε από την πρώτη στιγμή. Ότι κι αν γίνει με την εκπομπή, ποτέ δεν θα ξεχάσω πόσο με έχει βοηθήσει. Μαθαίνω πολλά πράγματα από εκείνη. Είναι ένας άνθρωπος από τον οποίο έχεις να πάρεις πολλά πράγματα, και ως γυναίκα και ως επαγγελματία". Δείτε ωστόσο και την όμορφη έκπληξη που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην Μαρία Αντωνά.