Θα σου πέσει το σαγόνι με την πισίνα στον κήπο της Μαρίας Μπακοδήμου - Γεμάτη πράσινο τριγύρω

Εντυπωσιακή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα σου πέσει το σαγόνι με την πισίνα στον κήπο της Μαρίας Μπακοδήμου - Γεμάτη πράσινο τριγύρω

Θα σου πέσει το σαγόνι με την πισίνα στον κήπο της Μαρίας Μπακοδήμου, είναι γεμάτη πράσινο τριγύρω ενώ διαθέτει και ξαπλώστρες και είναι πραγματικά μεγάλη και αρκετά όμορφη για να κάθεσαι εκεί το καλοκαίρι.

Ο Κορωνοϊός μας έχει κλείσει μέσα στο σπίτι τόσο για να προστατέψουμε εμάς, αλλά και για να προστατέψουμε τις ευπαθείς ομάδες. Έτσι και η showbiz κλείστηκε μέσα στο σπίτι της και περνάει διαφορετικά την ώρα της.

Η εντυπωσιακή πισίνα της Μαρίας Μπακοδήμου που θα δεις και θα σου πέσει το σαγόνι

Αφού λοιπόν ολόκληρη η showbiz αλλά και όλη η Ελλάδα περνάει την ώρα της μέσα στα σπίτια της, έχουμε βρει δημιουργικούς τρόπους για να μην βαριόμαστε.

Η αλήθεια είναι πως η πλειοψηφία το έχει ρίξει στα stories και αρκετοί από εμάς είτε κάνουμε αναρτήσεις όλη την ώρα είτε ανεβάζουμε stories για το πώς περνάμε τον χρόνο μας μέσα σε αυτά.

Η Μαρία Μπακοδήμου πριν έκανε μια χιουμοριστική ανάρτηση για την καραντίνα. «Ότι θα βγω πιο χοντρή μετά από αυτό είναι σίγουρο , φοβάμαι μη βγω κι αλκοολική #κορονοικος #μενουμεσπιτι #επωνυμηαλκοολικη» έγραψε στην ανάρτηση της και αρκετοί άνθρωποι από τον χώρο της showbiz έσπευσαν να σχολιάσουν. Δείτε και το εσωτερικό του σπιτιού της

Αυτή την φορά έκανε μια νέα ανάρτηση και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για το Πάσχα ενώ μας έδειξε και την πάρα πολύ εντυπωσιακή πισίνα του σπιτιού της. Έχει πράσινο τριγύρω και είναι τεράστια.

«Χριστός Ανέστη !!! Χρόνια πολλά κόσμε . ( είπα να βγάλω φωτογραφία με τα κόκκινα αυγά κι ούτε που φαίνονται τελικά)» έγραψε.

Δείτε την ανάρτηση της: