Θα πάθεις πλάκα με το μπαλκόνι της Ελένη Χατζίδου και του Ετεοκλή - Έχει πιάτο όλη την Αθήνα

Δείτε τις φωτογραφίες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θα πάθεις πλάκα με το μπαλκόνι της Ελένη Χατζίδου και του Ετεοκλή - Έχει πιάτο όλη την Αθήνα

Θα πάθεις πλάκα με το μπαλκόνι της Ελένη Χατζίδου και του Ετεοκλή. Έχει πιάτο όλη την Αθήνα και πραγματικά είναι μεγάλο και υπέροχο και σίγουρα μπορούν εκεί να κάθονται το καλοκαίρι και να απολαμβάνουν την ημέρα.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια στηρίζει ως το τέρμα το #μένουμε_σπίτι κι εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται κλεισμένη στο δικό της με τον σύζυγό της και την κορούλα τους. Όπως όλοι έτσι και το ζευγάρι πέρασε την Ανάσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού τους έχοντας στο πλευρό τους όμως τους γονείς της Ελένης.

Η ίδια, που είναι ένας άκρως ενεργός χρήστης των social media και μοιράζεται καθημερινά στιγμιότυπά από την ζωή της μέσω αναρτήσεων την ώρα που ο Κύριος Αναστήθηκε τράβηξε στόρι και το δημοσίευσε.

Οι φωτογραφίες από το μπαλκόνι της Ελένη Χατζίδου και του Ετεοκλή

Η ίδια παρέα με τους γονείς της και τον σύζυγο της, αλλά και την μικρή τους κορούλα γιόρτασαν την Κυριακή του Πάσχα όλοι παρέα στο σπίτι τους και μάλιστα μας δημοσίευσε φωτογραφίες μέσα από εκεί και το πως πέρασε η ώρα τους.

Όλοι μαζί έφαγαν και ήπιαν και πέρασαν όμορφα απολαμβάνοντας ο ένας την παρέα του άλλου. Μάλιστα πάθαμε πλάκα και με το μπαλκόνι τους, το οποίο ήταν εξαιρετικό και πάρα πολύ μεγάλο.

Εκτός από μεγάλο έχει και θέα σε όλη την Αθήνα και σίγουρα μπορούν εκεί να κάθονται το καλοκαίρι και να απολαμβάνουν την ημέρα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσίευσε:

 Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου μπαλκόνι

 Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου μπαλκόνι θέα

Ωστόσο, να υπενθυμίσουμε πως πριν την Ανάσταση η Ελένη Χατζίδου έβαλε τον Ετεοκλή Παύλου να της βάψει τα μαλλιά! Δείτε εδώ φωτογραφίες