Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη: "Ήταν το πιο δύσκολο Πάσχα, ήταν στιγμές που..."

Την τσάκισε η απώλεια

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει η Κατερίνα Γκαγκάκη:

Για την απώλεια του πατέρα της που την συγκλόνισε μίλησε η Κατερίνα Γκαγκάκη στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα, με την ίδια να λέει ότι ήταν το πιο δύσκολο Πάσχα.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη δυστυχώς βίωσε πριν από λίγο καιρό την απώλεια του αγαπημένου της μπαμπά και τα σημάδια είναι ακόμα νωπά. Η ίδια μίλησε στην εκπομπή "Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα" και ο παρουσιαστής, όπως ήταν φυσικό, την ρώτησε πως το βίωσε όλο αυτό μέσα στις γιορτές.

Η ίδια ανέφερε μεταξύ άλλων ότι είναι πολύ δύσκολο ωστόσο την βοηθά που είχε την στήριξη φίλων και αγαπημένων ανθρώπων.

"Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν φανταζόμουν ποτέ ότι με περιμένει κάτι τόσο δύσκολο, αλλά παρ’ όλα αυτά τα δύσκολα είναι για τους δυνατούς. Ήταν το πιο δύσκολο Πάσχα, ήταν στιγμές που νόμιζα ότι ήταν οι πιο δύσκολες της ζωής μου ενδεχομένως.

Παρ’ όλα αυτά, επειδή είναι πολύ ωραίος ο καιρός και έχω και φίλους που μένουν ακριβώς δίπλα μου, το μυαλό έφυγε. Και χαίρομαι πάρα πολύ που θα είμαστε και πάλι όλοι μαζί και αν μη τι άλλο θα δώσουμε άλλη αισιοδοξία και άλλο αέρα" είπε χαρακτηριστικά.

Η Κατερίνα Γκαγκάκη είχε συγκλονίσει και με μια ανάρτηση που είχε κάνει για τον αγαπημένο της μπαμπά

Πριν από λίγο καιρό η Κατερίνα Γκαγκάκη βυθίστηκε στο πένθος μιας και ο πατέρας της έφυγε από τη ζωή, γεγονός που την στεναχώρησε πάρα πολύ.

Το τελευταίο διάστημα είναι εξαιρετικά δύσκολο για εκείνη, και ιδιαίτερη η σημερινή μέρα που είναι τα γενέθλια του μπαμπά της. Η ίδια θέλησε να του ευχηθεί με έναν ξεχωριστό τρόπο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, στέλνοντάς του ένα μήνυμα, όπως είχε κάνει και τη μέρα που έφυγε από τη ζωή.

«...και δεν τα συμπαθούσες τα γενέθλιά σου. 15.04. Εγώ μόνο χαιρόμουν. Είδες τώρα;...» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram η Κατερίνα Γκαγκάκη, κάτω από μία φωτογραφία στην οποία αγκαλιάζει τον αγαπημένο της μπαμπά.