Θρήνος! Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Ινοκέντι Σαμοκβάλοφ

Ήταν μόλις 22 και κατέρρευσε την ώρα της προπόνησης

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος! Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Ινοκέντι Σαμοκβάλοφ

Πέθανε ο ποδοσφαιριστής Ινοκέντι Σαμοκβάλοφ με την είδηση να φέρνει θρήνο καθώς ήταν μόλις 22 χρονών. Ο άτυχος νεαρός έκανε προπόνηση και κατέρρευσε. Δείτε τα όσα λένε οι πληροφορίες.

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Ρωσία η είδηση του θανάτου του 22χρονου Ινοκέντι Σαμοκβάλοφ, ποδοσφαιριστή της Καζάνκα, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή αφού κατέρρευσε κατά την διάρκεια προπόνησης. Τον θάνατό του γνωστοποίησε η Λοκομοτίβ Μόσχας.

«Ο ποδοσφαιριστής αρρώστησε κατά τη διάρκεια ατομικής προπόνησης. Ο Σαμοκβάλοφ άφησε πίσω του μία σύζυγο κι ένα γιο. Η Λοκομοτίβ είναι σοκαρισμένη από αυτό που συνέβη. Είναι μια τεράστια λύπη για την οικογένεια μας» ανέφερε στην ανάρτηση γνωστοποίησης του θανάτου του η Ρωσική ομάδα, από τις ακαδημίες της οποίας ξεκίνησε ο Σαμοκβάλοφ.

Μέχρι στιγμής τα αίτια του θανάτου δεν έχουν γίνει γνωστά καθώς θα ακολουθήσει ιατροδικαστική έρευνα. Ο Σαμοκβάλοφ αγωνιζόταν τα τελευταία δυο χρόνια στην Καζάνκα, και έχει άλλα δυο αδέρφια, τους δίδυμους Βασίλι και Νικίτα που είναι επίσης ποδοσφαιριστές και αγωνίζονται στις χαμηλές κατηγορίες του Ρωσικού πρωταθλήματος.

Πηγή: athensmagazine.gr

Να πούμε ότι και στην Ελλάδα είχαμε μια δυσάρεστη είδηση καθώς πέθανε ηθοποιός που είχε παίξει μάλιστα και στο Κωνσταντίνου και Ελένης.

Εκτός από τον Ινοκέντι Σαμοκβάλοφ θρήνο έφερε και η είδηση ότι πέθανε ο Πίτερ Μπρέντ

Ο Πίτερ Μπέαρντ εντοπίστηκε νεκρός σε δάσος κοντά στο σπίτι του, έπειτα από 19 μέρες που αγνοείτο. Ήταν 82 χρονών όταν άφησε την τελευταία του πνοή.

Αγνοείτο επί 19 ημέρες από το σπίτι του στο Μοντόκ του ανατολικού Χαμπτον. Υπέφερε από άνοια μετά από εγκεφαλικό επεισόδιο. Βρέθηκε νεκρός σε ένα κοντινό δάσος του Λονγκ Άιλαντ. Ήταν 82 χρονών. Καλλιτέχνης, φωτογράφος, εραστής της περιπέτειας, κοσμικός, πλέιμπόι, ένας τυχοδιώκτης του πνεύματος, του αισθήματος και της αισθησιακής αξιοπρεπείας.

Πίτερ Μπέαρντ

Και ταυτόχρονα τολμηρός, ριψοκίνδυνος, ρομαντικός, ατίθασος, ο τελευταίος εκείνου του ρεύματος ηδονιστικής περιπλάνησης που στη πεζογραφία αποτυπώθηκε από συγγραφείς σαν τον Έρνστ Χεμινγουέι και τον Πολ Μπόουλς. Ένας άνθρωπος που ανακάλυψε ως ανέλπιστη όαση της ζωής του την σκληρή, άγρια και παράλληλα απροσποίητη και ξεκάθαρη, ανοιχτή σαβάνα της Αφρικής. Αυτή φωτογράφισε εντυπωσιακά μέσα στο μεγαλείο και το δράμα της