Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Αδιανόητος τρόπος που επιλέγει τα ρούχα της - "Διατηρούνται όλα..."

Πώς επιλέγει τι θα βάλει;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλισσα Ελισάβετ: Ο Αδιανόητος τρόπος που επιλέγει τα ρούχα της -

Αδιανόητο είναι για εμάς τους κοινούς θνητούς το γεγονός ότι η βασίλισσα δεν βλέπει πότε την ντουλάπα με τα ρούχα της αφού αυτά "πηγαίνουν σε εκείνη" σύμφωνα και με δήλωση που έκανε ένας πρώην μπάτλερ της.

Η βασίλισσα Ελισάβετ σίγουρα ξεχωρίζει με τα έντονα χρώματα που φορά, ενώ υπάρχει και εξήγηση για αυτό. Λόγω και της θέσης που έχει φυσικά η εμφάνισή της είναι το παν και παρόλο που είναι σύνηθες στην βασιλική οικογένεια να φορούν δύο και τρεις φορές το ίδιο σύνολο, αυτό δεν σημαίνει πως οι ντουλάπες τους είναι άδειες.

Άλλωστε εδώ μιλάμε για μια βασίλισσα. Όχι για όποιον και όποιον και φυσικά το πως θα εμφανιστεί είναι μέρος των βασιλικών της καθηκόντων.

Ο αδιανόητος τρόπους που επιλέγει τα ρούχα της η βασίλισσα Ελισάβετ

Ωστόσο μάθαμε κάτι που μας συγκλόνισε και αυτό είναι ότι η ίδια η Ελισάβετ δεν πάει ποτέ στην ντουλάπα της. Αυτό γιατί βρίσκεται στον τελευταίο όροφο και επειδή απλά, της φέρνουν τα ρούχα της για να διαλέξει.

Ειδικότερα της φέρνουν τα ρούχα σε σχέδια και εκείνη κάνει την επιλογή της. "Τα ρούχα της βασίλισσας πηγαίνουν εκείνα σε αυτήν, αφού διατηρούνται όλα στον τελευταίο όροφο" είχε πει πρώην μπάτλερ της βασιλικής οικογένειας.

Όσο για τον λόγο που επιλέγει να φορά τόσο έντονα χρώματα, αυτό συμβαίνει για να ξεχωρίζει στο πλήθος και ο κόσμος να μπορεί πάντα, ειδικά στις επίσημες εκδηλώσεις, να δει που είναι η Ελισάβετ. Δείτε ωστόσο και πως συνεννοείται η βασίλισσα με την οικογένειά της, όσο είναι σε καραντίνα.

Πάντως σε κάθε περίπτωση η βασίλισσα έχει τον τελευταίο λόγο στο τι θα φορέσει ενώ πάντα ήταν πολύ κομψή παρά το γεγονός ότι η ίδια έχει μπει δυναμικά και στον κόσμο "των αντρών' όχι για την θέση που κατέχει τώρα αλλά και για την προσφορά της στον Β Παγκόσμιο όπου βοήθησε ως μηχανικός ατυτοκινήτων!