Βασίλισσα Ελισάβετ: Έχει γενέθλια! Το βίντεο του Buckingham με τα αδημοσίευτα πλάνα

Όπως δεν την έχουμε ξαναδεί!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Βασίλισσα Ελισάβετ: Έχει γενέθλια! Το βίντεο του Buckingham με τα αδημοσίευτα πλάνα

Ένα βίντεο με αδημοσίευτα πλάνα από την παιδική ηλικία της βασίλισσας Ελισάβετ ανέβασε το Buckingham με αφορμή τα γενέθλιά της.

Με ένα βίντεο που ανέβηκε στη επίσημη ιστοσελίδα της βασιλικής οικογένειας, το παλάτι λέει χρόνια πολλά στην βασίλισσα Ελισάβετ που γίνεται σήμερα 942 χρονών. Μάλιστα στο συγκεκριμένο βίντεο την βλέπουμε να είναι ακόμα μωρό.

Συγκεκριμένα η ανάρτηση έγινε στην σελίδα Royal Family στο Instagram και εκεί είχαμε την ευκαιρία να δούμε τη βασίλισσα, όπως δεν την έχουμε ξαναδεί. Στο βίντεο προβάλλονται εικόνες από όταν ήταν ακόμα μωρό και δε είχε την σημαντική αυτή θέση που κατέχει σήμερα. Την βλέπουμε να παίζει αλλά και να ιππεύει ενώ, σε ορισμένα πλάνα φαίνεται και η μητέρα της. Δείτε ωστόσο και ποιο ήταν το "μυστικό της όπλο" για το Megxit.

Ορίστε και το βίντεο που ανέβηκε από το παλάτι

Λίγα λόγια για την βασίλισσα Ελισάβετ που ε΄χει γενέθλια και είδαμε τα αδημοσίευτα πλάνα

Η Ελισάβετ Β΄ (αγγλικά: Elizabeth II («Ελίζαμπεθ»)), Ελισάβετ Αλεξάνδρα Μαρία (αγγλικά: Elizabeth Alexandra Mary, 21 Απριλίου 1926), είναι η Βασίλισσα Ηνωμένου Βασιλείου και επικεφαλής της Κοινοπολιτείας. Ανέβηκε στο θρόνο το 1952 και αποτελεί τη μακροβιότερη μονάρχη στην ιστορία του Ηνωμένου Βασιλείου και τη μακροβιότερη βασίλισσα στην παγκόσμια ιστορία.

Η Ελισάβετ είναι το πρώτο παιδί του Πρίγκιπα Αλβέρτου, Δούκα της Υόρκης (μετέπειτα Βασιλιάς Γεώργιος ΣΤ΄), και της συζύγου του Ελισάβετ, Δούκισσας της Υόρκης (μετέπειτα Βασίλισσα Ελισάβετ). Ο πατέρας της ήταν ο δεύτερος γιος του Βασιλιά Γεωργίου Ε΄ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Βασίλισσας Μαίρης. Η μητέρα της ήταν η νεότερη κόρη του Σκωτσέζου αριστοκράτη Κλοντ Μπόους-Λάιον, 14ος Κόμης του Στράθμορ και Κίνγκχορν και της Σεσίλια Κάβεντις-Μπέντινκ.

Η Ελισάβετ γεννήθηκε, με καισαρική τομή, την Τετάρτη 21 Απριλίου 1926 στις 2.40 π.μ., στο σπίτι των παππούδων της στο Λονδίνο. Bαπτίστηκε στις 29 Μαΐου από τον Αγγλικανό Αρχιεπίσκοπο της Υόρκης, Κόσμο Γκόρντον Λανγκ, στο παρεκκλήσι Ανακτόρων του Μπάκιγχαμ. Τα γενέθλιά της τα γιορτάζει και δεύτερη φορά, τον Μάιο ή τον Ιούνιο, χωρίς καθορισμένη ημερομηνία

Πήρε τα ονόματα Ελισάβετ, προς τιμήν της μητέρας της, Αλεξάνδρα προς τιμήν της μητέρας του παππού της Γεωργίου Ε΄ και Μαίρη προς τιμήν της μητέρας του πατέρα της. Κατά τη διάρκεια της παιδικής της ηλικίας, η στενή της οικογένεια συνήθιζε να την φωνάζει Λίλιμπετ, σύμφωνα και με την wikipedia.