Αδιανόητο - Η αλλαγή στα μαλλιά της Έλενας Χριστοπούλου που μας άφησε "άφωνους"

Έτσι όπως δεν την έχετε ξαναδει!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Αδιανόητο - Η αλλαγή στα μαλλιά της Έλενας Χριστοπούλου που μας άφησε

Η Έλενα Χριστοπούλου ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μία αδιανόητη φωτογραφία, στην οποία φαίνεται η αλλαγή που αποφάσισε να κάνει στα μαλλιά της και η αλήθεια είναι πως μόλις την είδαμε μας άφησε εντελώς "άφωνους"!

Μπορεί αυτά τα χρόνια που εμφανίζεται στην τηλεόραση, να έχουμε συνηθίσει την Έλενα Χριστοπούλου με ξανθό κοντό μαλλί, τα πράγματα ωστόσο φαίνεται πως άλλαξαν, μιας και η γνωστή coach μοντέλων εμφανίστηκε στα social media με την πιο ανατρεπτική εμφάνιση.

Συγκεκριμένα, η κριτής του My Style Rocks, πόζαρε σε μία φωτογραφία με κοντό καστανό μαλλί και συνόδευσε το νέο look της με ένα αινιγματικό μήνυμα, το οποίο μάλλον αναφέρεται στο unfollow με την Βίκυ Καγιά.

«Εγω παντως μια Βλαχοπουλου σε συνδυασμο με Πιπη την εχω απο παντα. Σας ευχαριστω ... για τα μηνυματα και που με αναγνωρισατε φυσικα. Και οπως λεει και ο λαος μας : απο την αγαπη τιποτα δεν ειναι μεγαλυτερο η ισο ⚘ παμε αλλιως ... ολα αλλιως» έγραψε κάτω από τη φωτογραφία με το καστανό μαλλί!

Τι ανέφερε για τη σχέση της με την Βίκυ Καγιά

Η ίδια λοιπόν σε σύνδεση με την εκπομπή του Νίκου Μουτσινά αναφέρθηκε στα όσα ακούγονται τις τελευταίες ώρες και επιβεβαίωσε τις φήμες για το Instagram.

"Είμαι πολύ ενεργή στο Instagram. Κάνω πολύ ξεκαθάρισμα στο Instagram, έχω ξεκινήσει και θα κάνω κι άλλο. Κάνω στην ψυχή μου, στην δουλειά μου, στα προσωπικά μου, πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα. Νομίζω χρειαζόταν. Γιατί εγώ δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα. Την Βίκυ δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Δεν σημαίνει ότι δεν την σέβομαι και δεν την εκτιμώ, αλλά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί. Είναι πολύ ειλικρινές αυτό… Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε και που βαδίζουμε" είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στην εκπομπή του ΣΚΑΪ.