Χώρισε η Εύη Ιωαννίδου από το GNTM με τον πρώην σύντροφο της Μέγκι Ντρίο

Αποκλειστικό! Τι συνέβη

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χώρισε η Εύη Ιωαννίδου από το GNTM με τον πρώην σύντροφο της Μέγκι Ντρίο

Όλοι θυμόμαστε αυτή την σχέση και η Εύη Ιωαννίδου από το GNTM για πρώτη φορά μετά από καιρό μέσα από μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό You αποκάλυψε πως χώρισε από τον πρώην σύντροφο της Μέγκι Ντρίο, Πάνο Παπαχρήστου.

Πριν από αρκετούς μήνες το βίντεο που η Μέγκι Ντρίο μαθαίνει από την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο Open πως ο πρώην της είναι σύντροφος της πρώην φίλης της από το GNTM, Εύης, έκανε το γύρο του διαδικτύου - δείτε το εδώ! Σήμερα ωστόσο, μαθαίνουμε πως η σχέση αυτή πια έχει τελειώσει...

Το κορίτσι του «GNTM» έχει ανοίξει πια τα φτερά του στο μόντελινγκ και εδώ και έναν χρόνο βρίσκεται μεταξύ Ιταλίας και Ινδίας. Εδώ και λίγες εβδομάδες είναι σε καραντίνα στην Ελλάδα και για πρώτη φορά μιλά για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε στο εξωτερικό, το άγχος και την απογοήτευση αλλά και την ικανοποίηση για όσα κατάφερε. Έχοντας γυρίσει πια σελίδα στη ζωή της εξηγεί γιατί πήρε την πρωτοβουλία να διακόψει τις σχέσεις της με τη Μικαέλα και τη Μέγκι και αποκαλύπτει πως η προσωπική της σχέση έφτασε στο τέλος της, ενώ παραδέχεται πως η φετινή ομάδα των «FF» στο «GNTM» ήταν απλά μια αντιγραφή της «τριάδας της φωτιάς».

Εύη Ιωαννίδου GNTM χωρισμός

Από την Κατερίνα Μπούσιου για το περιοδικό You

Υπήρξαν φλερτ από Ιταλούς;

Οι άντρες στο Μιλάνο είναι πολύ ωραίοι και στυλάτοι. Είναι κομψοί χωρίς να είναι ακριβά τα ρούχα που φορούν. Είχα φλερτ, με είχαν προσεγγίσει αρκετοί Ιταλοί άντρες. Εκεί που καθόμουν στην πλατεία Duomo όλο και κάποιος μου έστελνε ένα λουλούδι. Έλεγα μέσα μου «μα ποια είμαι, η Μπελούτσι;». Οι Ιταλοί είναι ευγενικοί και δεν διστάζουν καθόλου να πάρουν πρωτοβουλία να σου μιλήσουν και να σε γνωρίζουν. Φλερτ είχα, αλλά δεν προέκυψε κάτι ερωτικό.

Έβαλες σε δεύτερη μοίρα τα προσωπικά και σε ενδιαφέρουν μόνο τα επαγγελματικά;

Πριν από λίγους μήνες τα προσωπικά μου και τα επαγγελματικά μου πήγαιναν παράλληλα. Είχα καταφέρει και τα είχα συνδυάσει στη ζωή μου.

Πριν από λίγους μήνες έδειχνες μάλιστα πολύ ερωτευμένη στο πλευρό του Πάνου Παπαχρήστου, είχαν δημοσιευτεί και φωτογραφίες από κοινές σας εξόδους τον Ιανουάριο. Είστε ακόμη μαζί;

Η σχέση αυτή κράτησε ένα μικρό χρονικό διάστημα, όσο έμεινα για λίγο στην Ελλάδα στην αρχή του χρόνου.

Γνώριζες αυτό που είπε και η Μέγκι Ντρίο, ότι ο τότε σύντροφός σου είχε ένα παλαιότερο φλερτ μαζί της;

Όχι, δεν το γνώριζα αυτό, αλλά δεν μπήκα και στη διαδικασία να ρωτήσω αν συνέβαινε.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ