Χρήστος Μάστορας: Το βίντεο από το δωμάτιο του - Πήρε την κιθάρα και ξεκίνησε να...

Θα μείνετε «κάγκελο»!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χρήστος Μάστορας: Το βίντεο από το δωμάτιο του - Πήρε την κιθάρα και ξεκίνησε να...

Στο σπίτι του μένει ο Χρήστος Μάστορας τηρώντας όλα τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό. Ωστόσο δεν σταματάει την εξάσκηση στην μουσική. Χθες, πήρε την κιθάρα του και ξεκίνησε το τραγούδι. Το βίντεο μέσα από το δωμάτιο του είναι απίστευτο.

Ο τραγουδιστής μπορεί να μην έχει επαγγελματικά υποχρεώσεις, τόσο στο νυχτερινό κέντρο όπου εμφανιζόταν, τόσο με το συγκρότημα, ωστόσο λατρεύει την μουσική και για αυτό δεν γίνεται να περάσει μια ημέρα χωρίς να παίζει παίξει με την κιθάρα του και να τραγουδήσει.

Χθες, στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα βίντεο μέσα από το σπίτι του, το οποίο όπως μας έχει δείξει από διάφορες αναρτήσεις του είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό.

Ο Χρήστος Μάστορας, στάθηκε μπροστά από την κάμερα καθισμένος στην καρέκλα, πήρε στα χέρια του την κιθάρα του και ξεκίνησε την μουσική. Όπως ήταν επόμενο τα likes έπεσαν βροχή.

Ωστόσο, μερικές φωτογραφίες από το παρελθόν του θέλησε να μοιραστεί ο Χρήστος Μάστορας με τους διαδικτυακούς του φίλους. Με αφορμή λοιπόν, τις φωτογραφίες αυτές που τον δείχνουν 20 κιλά παραπάνω θέλησε να κάνει και μια αποκάλυψη για αυτά χάσει από τότε μέχρι και σήμερα. Τότε ήταν αγνώριστος.

Δες και φωτογραφία από το γραφείο στο σπίτι του

Θα πάθεις πλάκα με το γραφείο που έχει σπίτι του ο Χρήστος Μάστορας. Βλέπει πιάτο όλο το πράσινο της Αττικής και πραγματικά σε μαγεύει. Αν αντικρίζεις αυτό πως να μην θέλεις να δουλεύεις διαρκώς εκεί μέσα;

Ο Χρήστος Μάστορας όπως όλοι μας μένει μέσα στο σπίτι για να προστατέψει τον εαυτό του αυτές τις ημέρες από την πανδημία που πλήττει τον πλανήτη και μας έχει κλείσε όλους μέσα στα σπίτια μας.

Ο ίδιος κάνει συχνά αναρτήσεις στο Instagram με το πως περνάει την ώρα του μέσα στο σπίτι αλλά και πως δουλεύει σε αυτό τώρα που δεν μπορεί να πάει στο studio να ηχογραφήσει.

Σε πρόσφατη ανάρτηση στα Insta Stories του ο τραγουδιστής ανέβασε το "γραφείο" που έχει σπίτι του και πάθαμε πλάκα καθώς η θέα του είναι απίστευτη και βλέπει όλο το πράσινο της Αττικής.

Δείτε ωστόσο εδώ και το ντοκουμέντο από την κίνηση ανθρωπιάς που έκαναν οι «Μέλισσες» με τον Χρήστο Μάστορα

Δείτε την ανάρτηση του:

Χρήστος Μάστορας σπίτι γραφείο