Σπαρακτική αποκάλυψη από την Ζήνα Κουτσελίνη: "Έχω ζήσει κακοποίηση"

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπαρακτική αποκάλυψη από την Ζήνα Κουτσελίνη:

Σοκ προκάλεσε η σπαρακτική αποκάλυψη από την Ζήνα Κουτσελίνη, καθώς δεν το περίμενε κανείς αυτό. Η ίδια ανέφερε χαρακτηριστικά όλα όσα έχουν συμβεί στην ζωή της, λέγοντας πως, "Έχω ζήσει κακοποίηση".

Μιλώντας σε συνέντευξή της στο Τηλέραμα, η γνωστή παρουσιάστρια μίλησε για τις δυσκολίες που αντιμετώπισε όλα αυτά τα χρόνια, αλλά και τις άγνωστες πτυχές της ζωής της που δεν ήξερε κανείς.

Έχετε ποτέ δεχτεί πιέσεις ή απειλές για να μη βγάλετε κάποιο θέμα;

Ναι, με έχουν απειλήσει, αλλά εγώ τις απειλές δεν τις φοβήθηκα ποτέ. Χτυπάς, π.χ., τη γυναίκα σου και όταν μαθαίνεις πως θα έρθει σε μένα να το εξομολογηθεί απειλείς κι εμένα. Εδώ το κάνεις στη γυναίκα σου, σε μένα δεν θα το κάνεις; Ε, αυτός που έχει στο DNA του τον εκβιασμό εμένα δεν με φοβίζει. Είναι τζάμπα "μάγκας". Στη ζωή μου έχω περάσει τόσο δύσκολα μέσα στην ίδια μου την οικογένεια, που οι εκβιασμοί των άλλων δεν με επηρεάζουν.

Γι' αυτό έχετε και μια ευαισθησία σε γυναίκες που έχουν υποστεί κακοποίηση ή έχουν πέσει θύματα φόνου;

Κι όμως, στην εκπομπή ακόμα και σε τέτοιες περιπτώσεις εμείς δεν κατηγορούμε. Δεν ερχόμαστε να κρίνουμε τον θύτη, γιατί δεν ξέρουμε την πορεία της ζωής του, παρά μόνο τη "στιγμή" Ερχόμαστε να περιγράφουμε τη συγκεκριμένη συνθήκη. Γι' αυτό το “κατηγορώ” σε μας δεν υπάρχει, γιατί ξέρουμε πως ο θύτης μπορεί στο παρελθόν να έχει υπάρξει και ο ίδιος θύμα. Στα μάτια των άλλων όμως θα είναι για πάντα ο θύτης. Από την άλλη, εγώ αυτές τις γυναίκες τις αγαπώ και τις σέβομαι, γιατί έχω ζήσει την κακοποίηση στην οικογένειά μου. Υπάρχει αυτό το κομμάτι της ζωής μου που δεν έχω ακόμα βρει τη δύναμη να το μοιραστώ με τον κόσμο.. Στη δική μου την οικογένεια βιάστηκα στην ψυχή μου, εντός και εκτός εισαγωγικών, πολλές φορές. Για ένα παιδί που ζει σε μια τέτοια οικογένεια και η καθημερινότητά του είναι ένα τοξικό περιβάλλον, με έναν αλκοολικό πατέρα, ένα παιδί που δεν μπορεί να διαβάσει, κλείνεται στο δωμάτιό του και ακούει όλα τα πράγματα στο σπίτι να σπάνε, αυτός είναι ένας βιασμός.Όταν λοιπόν έρχεται κάποιος απ' έξω να με "βιάσει", λειτουργώ όπως τότε που ήμουν παιδί: κλείνω τα αυτιά και πάω τη ζωή μου παρακάτω".

'Εχοντας η ίδια βιώσει την κακοποίηση, νιώθετε τώρα θυμό κάθε φορά που κατακρίνουν την εκπομπή σας;

Με αφήνουν παγερά αδιάφορη. Γιατί αν ο άνθρωπος τα έχει καλά με τον εαυτό του, ξέρει πως όλα αυτά τα συναισθήματα προέρχονται από αλήθειες ψυχών και όχι από θεατρινισμούς. Θεατρίνα δεν ήμουν ποτέ Αντιθέτως, θεατρίνος είναι αυτός που δεν αφήνει το συναίσθημά του να εκφραστεί. Εγώ είτε κλάψω είτε θυμώσω, αυτή είναι η αλήθεια μου, είτε μπροστά είτε πίσω από την κάμερα.

Βούρκωσε on air η Ζήνα Κουτσελίνη - Τι ήταν αυτό που την έκανε να κλάψει

Η Ζήνα Κουτσελίνη ξεκίνησε τη σημερινή εκπομπή της με έναν διαφορετικό τρόπο ενώ δε δίστασε να βουρκώσει στον αέρα απευθυνόμενη στους τηλεθεατές της και σχολιάζοντας ένα μήνυμα που της έστειλε μία γυναίκα. Η παρουσιάστρια δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της και έτσι σχολίασε πως θα κοιτάξει σε λίγο τους τηλεθεατές της στα μάτια.

Εξαιρετικά φορτισμένο ήταν το κλίμα με την έναρξη της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», μιας και η παρουσιάστρια θέλησε να αναφερθεί σε ένα περιστατικό που την συγκίνησε ιδιαίτερα.

Συγκεκριμένα, μίλησε για τη Γωγώ, μια γυναίκα που της έστειλε μήνυμα προκειμένου να την ευχαριστήσει για τη βοήθεια που της είχε προσφέρει και τις συμβουλές της, όταν εκείνη προσπαθούσε να κάνει παιδί, κάτι που κατάφερε να κάνει φέτος.

Έτσι, η Ζήνα Κουτσελίνη περιγράφοντας την ιστορία στον αέρα της εκπομπής, δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, ενώ ένα περιστατικό που έλαβε χώρα στον αέρα της εκπομπής πριν από λίγες μέρες ήρθε να την σοκάρει.

Ζήνα Κουτσελίνη συγκίνηση on air

«Καλό μεσημέρι. Μεγάλη Τρίτη σήμερα και είμαστε εδώ παρέα, να σας κρατήσουμε συντροφιά. Έγραψα σήμερα στο Facebook πριν ακριβώς 10 χρόνια, ένιωσα ταπείνωση.

Αν βρω τη διάθεση σε λίγο, θα σας κοιτάξω στα μάτια και θα σας πω τι σημαίνει ταπείνωση για τον καθένα και τι σημαίνει αλλαγή στη ζωή. Δύναμη μου έδωσε μια κυρία, που πριν από λίγο διάβασα το μήνυμά της πριν ξεκινήσει η εκπομπή, για αυτό με βλέπε λίγο δακρυσμένη.

Η Γωγώ μου είπε πως πριν δύο χρόνια της έδωσα εγώ δύναμη γιατί ήταν εκείνη σε μια πολύ δύσκολη στιγμή της ζωής της και ήθελε τόσο πολύ να γίνει μάνα. Της έδωσα εγώ τη δύναμη και σήμερα κρατάει αγκαλιά το δύο μηνών παιδάκι της. Αυτή είναι λοιπόν η αγκαλιά και αυτό προσπαθούμε. Δεν φανταζόμουν έτσι την έναρξη αλλά δεν έχει σημασία, αυτή είμαι».