Σάββατο, 05 Δεκεμβρίου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Σκόρπισε θλίψη με την ανάρτησή της για τον μπαμπά της η Κατερίνα Γκαγκάκη

Ανήμερα της ονομαστικής του εορτής!

Σκόρπισε θλίψη με την ανάρτησή της για τον μπαμπά της η Κατερίνα Γκαγκάκη
News 23.04.2020 22:30
Από Youweekly Team

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μέσα από μία νέα ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, σκόρπισε τη θλίψη και συγκίνησε με τα λόγια που έγραψε για τον αγαπημένο της μπαμπά, ο οποίος έφυγε πριν από λίγες μέρες από τη ζωή.

Η συγκεκριμένη απώλεια φαίνεται να έχει στοιχίσει σε μεγάλο βαθμό στην Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία προσπαθεί με την κάθε ευκαιρία να εκφράσει το πόσο θλιμμένη είναι με το θάνατο του αγαπημένου της πατέρα.

Μάλιστα, τις προάλλες έκανε ένα ποστ για τα γενέθλιά του και σήμερα ακολούθησε ακόμα ένα για την ονομαστική του εορτή.

Συγκεκριμένα, η Κατερίνα Γκαγκάκη, δημοσιεύοντας μία φωτογραφία του πατέρα της, έγραψε: «Και έρχονται γιορτές με διαφορετικό ειδικό βάρος. Σιωπηλές αλλά φορτισμένες».

Η εξομολόγηση της λίγο πριν τον θάνατο του πατέρα της

«Να πω την αλήθεια, είμαι αρκετά θυμωμένη και μου φαίνεται αδιανόητο. Μένω στο κέντρο της Αθήνας και μου έχει ανέβει το αίμα στο κεφάλι της τελευταίες μέρες. Είδα πάρα πολύ κόσμο έξω, ακόμα και χθες, ενώ σήμερα βλέπω ακόμα κίνηση από το μπαλκόνι μου. Εγώ είμαι κατά κύριο λόγο στο σπίτι από τη μέρα που σταματήσαμε την εκπομπή, ενώ πηγαίνω μόνο κάποια πράγματα στον πατέρα μου και τα αφήνω έξω από το σπίτι του. Ρε παιδιά, όμως, εντάξει… Μου κάνει τεράστια εντύπωση ο αριθμός των ατόμων που κυκλοφορεί».

Ενώ στη συνέχεια συμπλήρωσε: «Είναι η πρώτη φορά που αρχίζω να σκέφτομαι και να προετοιμάζομαι για κάθε τύπου σενάριο. Είναι ένας άνθρωπος πολύ επιβαρυμένος αλλά μου φαίνεται και αδιανόητο να συμβεί κάτι κακό από έναν ν τέτοιο αόρατο εχθρό. Να το δεχθώ να αρρωστήσει κάποιος ή να φτάσει σε μια φάση που να μην πηγαίνει παρά πέρα αλλά το να συμβεί από έναν εξωγενή παράγοντα, μου ανεβαίνει το αίμα στο κεφάλι. Μιλάμε γύρω στις 20 φορές την ημέρα.

Ο μπαμπάς μου δεν φοβάται, νομίζω ότι σε αυτή την ηλικία φάση θεωρεί ότι έχει δει πολύ χειρότερα και θα βρεθεί μια λύση και για αυτό. Εγώ φοβάμαι και φοβάμαι πάρα πολύ παρά το γεγονός πως σε αυτή τη φάση ζωής τα έχω σκεφτεί όλα και είμαι προετοιμασμένη για όλα! Αλλά το να είναι από έναν τέτοιο παράγοντα δεν το έχεις σκεφτεί ποτέ στα χρονικά. Είναι ο άνθρωπος που πάντα τον παίρνω για να δώσει σε μένα κουράγιο. Τον παίρνω και δεν θέλει να με επιβαρύνει».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλάει για πρώτη φορά για την ζωή της και τον ιδανικό σύντροφο

Η Κατερίνα Γκαγκάκη μιλά για το περιστατικό στο ΑΠΘ - "Ήταν κάτι που με συγκλόνισε"

Share