Η Άννα Βίσση επιστρέφει στην τηλεόραση - Που και πότε θα την δούμε

Ετοιμαστείτε

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η Άννα Βίσση επιστρέφει στην τηλεόραση - Που και πότε θα την δούμε

Και όμως η Άννα Βίσση επιστρέφει στην τηλεόραση και είναι πιο έτοιμη από ποτέ για να μας κρατήσει συντροφιά αυτές τις περίεργες ημέρες της καραντίνας που ζούμε όλοι. Που και πότε θα την δούμε ωστόσο;

Ραντεβού και πάλι στο Mega για μια αλλιώτικη βραδιά με πολύ μουσική και τραγούδια, με την αγαπημένη ερμηνεύτρια και τους μουσικούς της σε μια διαδρομή από «τα μαθητικά τα χρόνια» μέχρι σήμερα.

Η Άννα Βίσση επιστρέφει στο Mega

Διαχρονικά τραγούδια, διαφορετικά στυλ, μελωδίες και βέβαια οι μεγάλες επιτυχίες της Άννας Βίσση. Αγαπημένα της πρόσωπα θα βρεθούν μέσω skype στην παρέα της Άννας και του Mega, στέλνοντας το δικό τους ξεχωριστό μήνυμα για αυτές τις μέρες. Μένουμε στο σπίτι με την Άννα Βίσση και τα τραγούδια της την Παρασκευή 1 Μαϊου 2020 στις 23:00, στο Mega.

Τι κάνει η Άννα Βίσση στην καραντίνα της

Η Άννα Βίσση "σκοτώνει" με το τελευταίο της στιγμιότυπο στο οποίο φαίνεται να κάνει squats χωρίς παπούτσια και προκαλεί τους δικούς της φίλους ώστε να συνεχίσουν το challenge.

Η διάσημη τραγουδίστρια βρίσκεται και αυτή σε αυτο - καραντίνα με την ίδια να κάνει μερικές αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, δείχνοντάς μας πως τα περνάει μέσα στο σπίτι της.

Η αλήθεια είναι πως οι ταινίες και οι σειρές έχουν την τιμητική τους αυτές τις ημέρες, ενώ το Netflix έχει πάρει "φωτιά" καθώς όλοι είμαστε μέσα και βλέπουμε απανωτά τα επεισόδια από τις αγαπημένες μας ξένες σειρές.

Αυτή τη φορά ωστόσο, η γνωστή τραγουδίστρια θέλησε να μοιραστεί με το κοινό της την γυμναστική, και πιο συγκεκριμένα το challenge στο οποίο είπε "ναι".

Άννα Βίσση squats γυμναστική χωρίς παπούτσια

Μπορείτε να μαντέψετε την ταινία που είδε η Άννα Βίσση μετά τα squats;

Μάλιστα από την φωτογραφία που ανέβασε είδαμε και λίγο τον χώρο της, τουλάχιστον το σαλόνι της που φαίνεται να είναι ότι πρέπει για να κάτσει κανείς μόνος ή και με παρέα να δει κάτι στην τηλεόραση. Και πόσο μάλλον αυτό που είδε η Άννα Βίσση.

Ο λόγος για την ταινία Qeen που πραγματεύεται την πορεία του ομώνυμου θρυλικού συγκροτήματος αλλά φυσικά και του header singer του Φρέντι Μέρκιουρι.

"Queen”were kings !!Thank u for the music Music ....the only healthy “virus”of all times" (οι Queen ήταν βασιλιάδες. Ευχαριστούμε για την μουσική.. η μουσική είναι ο μόνος υγιής ιός όλων των εποχών" έγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Βίσση στην ανάρτηση που έκανε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και την οποία μπορείτε να δείτε παρακάτω. Η τραγουδίστρια συγκίνησε και πριν λίγο καιρό με μια ανάρτηση που έκανε για την μαμά της.

Να πούμε ότι η ταινία απέσπασε πολλά βραβεία ενώ η ερμηνεία του Rami Malek ήταν μοναδική.