Ξεχάστε τις λευκές μάσκες - Η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου ξεκινούν νέα μόδα

Και είναι... απίστευτες

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεχάστε τις λευκές μάσκες - Η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου ξεκινούν νέα μόδα

Μια καινούργια μόδα φαίνεται πως θα ξεκινήσουν η Ελένη Χατζίδου μαζί με τον σύζυγο της, Ετεοκλή Παύλου. Πρόκειται λοιπόν να ξεχάσετε τις λευκές μάσκες για τον κορωνοϊό, αφού παρέλαβαν τρεις άκρως παιχνιδιάρικες και πολύχρωμες.

Το ζευγάρι λατρεύει το τελευταίο διάστημα όπως όλοι μας άλλωστε μένει μέσα στο σπίτι του μαζί με την κορούλα του και περνούν τις ημέρες της καραντίνας, όσο πιο εποικοδομητικά γίνεται. Τα παιχνίδια δεν σταματούν, ενώ ούτε και η καθημερινή γυμναστική.

Η Ελένη Χατζίδου είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω διάφορων αναρτήσεων που πραγματοποιεί με τον Ετεοκλή Παύλου από τις βόλτες τους, αλλά και τις στιγμές τους μέσα στο σπίτι, όπως και με την μπέμπα τους, την μικρή Μελίτα.

Να σημειώσουμε μάλιστα, πως αγαπημένη τραγουδίστρια στηρίζει ως το τέρμα το #μένουμε_σπίτι κι εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται κλεισμένη στο δικό της με τον σύζυγό της και την κορούλα τους. Όπως όλοι έτσι και το ζευγάρι πέρασε την Ανάσταση στο μπαλκόνι του σπιτιού τους έχοντας στο πλευρό τους όμως τους γονείς της Ελένης.

Αυτή είναι η νέα μόδας στις μάσκες - Η φωτογραφία της Ελένης Χατζίδου από το σπίτι

Η Ελένη Χατζίδου χθες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε μια σειρά από διάφορες αναρτήσεις στο insta story της. Τόσο από την καθημερινότητα της, όσο και από κάποια δώρα που παρέλαβε στο σπίτι της και θέλησε να τα μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Ένα λοιπόν από τα δώρα που στάλθηκαν στο σπίτι της, ήταν μερικές μάσκες για την προστασία από τον κορωνοϊό. Ωστόσο, δεν ήταν οι κλασικές λευκές που φοράνε οι περισσότεροι. Οι συγκεκριμένες, ήταν πολύχρωμες και πολύ παιχνιδιάρικες και σου άλλαζαν την διάθεση σίγουρα. Ήταν με αστεράκια, ροζ πουά, αλλά και με διάφορα σχέδια επάνω τους. Λέτε να γίνει μόδα η διαφορετική μάσκα;

Ελένη Χατζίδου Ετεοκλής Παύλου μάσκες κορωνοϊού