Σάλος με μητέρα πασίγνωστου ποδοσφαιριστή - Χώρισε γιατί ο σύντροφός της πήγαινε με άντρες

Δεν θα πιστέψετε ποια είναι

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σάλος με μητέρα πασίγνωστου ποδοσφαιριστή - Χώρισε γιατί ο σύντροφός της πήγαινε με άντρες

Σάλος έχει προκληθεί τόσο στα social media, όσο και στα ξένα μέσα με μητέρα πασίγνωστου ποδοσφαιριστή, καθώς όπως ανακοινώθηκε, χώρισε με τον σύντροφό της γιατί εκείνος πήγαινε με άντρες.

Ο λόγος για την Ναντίν Γκονζάλες ή αλλιώς την μητέρα του Νεϊμάρ, η οποία είχε ανακοινώσει τον έρωτά της με τον 22χρονο Τιάγκο Ράμος, μέσα από τα social media.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα από τα βραζιλιάνικα μέσα, ωστόσο ο έρωτάς τους δεν κράτησε περισσότερο από λίγες εβδομάδες και αυτό γιατί το 22χρονο μοντέλο διατηρούσε στο παρελθόν σχέσεις και με άνδρες, γεγονός που δεν μπορούσε να αποδεχθεί η οικογένειά της και την πίεζε να χωρίσει.

Τι είχε αναφέρει ο Νεϊμάρ για την σχέση της μητέρας του με τον νεαρό που πήγαινε με άντρες

Ο Νεϊμάρ ωστόσο, είχε σχολιάσει θετικά τη σχέση της μητέρας του με τον έξι χρόνια μικρότερό του, τονίζοντας ότι ο ίδιος θέλει μόνο να είναι ευτυχισμένη, ενώ ο Τιάγκο Ράμος δούλευε μάλιστα στο παρελθόν και σε ένα από τα μαγαζιά του Νεϊμάρ.

Ναντίν Γκονζάλες χώρισε 22χρονο

Λίγα λόγια για τον Νεϊμάρ

Ο Νεϊμάρ ντα Σίλβα Σάντος Τζούνιορ, ή απλώς Νεϊμάρ, γεννήθηκε στις 5 Φεβρουαρίου του 1992 και είναι βραζιλιάνος ποδοσφαιριστής. Αγωνίζεται με την ομάδα της Παρί Σεν Ζερμέν και η θέση του είναι στην επίθεση. Στην ηλικία των 19, κέρδισε το βραβείο ως ποδοσφαιριστής της χρονιάς της Νότιας Αμερικής για το 2011. Το 2011 κέρδισε το βραβείο ΦΙΦΑ Πούσκας.

Εντάχθηκε στη Σάντος το 2003, και προωθήθηκε στην πρώτη ομάδα στην οποία αγωνιζόταν μέχρι το 2013. Έκανε το ντεμπούτο του το 2009, ενώ ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης της χρονιάς για το 2011 και κέρδισε το Κόπα Λιμπερταδόρες, στο οποίο σημείωσε 6 γκολ.

Ο Νεϊμάρ αγωνίζεται επίσης και με την εθνική Βραζιλίας με την οποία έχει κατακτήσει το χρυσό Ολυμπιακό μετάλλιο το 2016 και το Κόπα Αμέρικα το 2019. Ήταν ο πρώτος σκόρερ του Πρωταθλήματος 2011 της Νότιας Αμερικής Νέων με εννέα γκολ, μεταξύ των οποίων δύο στον τελικό, στη νίκη 6-0 εναντίον της Ουρουγουάης, βοηθώντας τη Βραζιλία να κερδίσει 11ο τίτλο τους σε αυτή τη διοργάνωση.

Το 2017, πήρε μεταγραφή για την Παρί Σεν Ζερμέν, με ποσό ρεκόρ στην ιστορία του αθλήματος. Το 2012, το περιοδικό Σπορτς Προ χαρακτήρισε τον Νεϊμάρ ως τον πιο εμπορεύσιμο αθλητή στον κόσμο.

Το ποδοσφαιρικό του στυλ έχει κερδίσει τους κριτικούς, τους οπαδούς, και τα ΜΜΕ. Ο Πελέ χαρακτηριστικά είπε σε μια δήλωση του για τον Νεϊμάρ "εξαιρετικός παίκτης". Δείτε ωστόσο και ένα σκάνδαλο που είχε προκαλέσει σοκ για τον ποδοσφαιριστή και έβαλε την καριέρα του σε κίνδυνο.