Χωρισμός "βόμβα" στην ελληνική showbiz - Το επιβεβαίωσε η Σταρ Ελλάς

Μετά από τρία χρόνια!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Χωρισμός

Ένα χωρισμό βόμβα είχαμε στην ελληνική showbiz με την Σταρ Ελλάς να φέρεται μάλιστα να το επιβεβαίωσε και η ίδια. Το ζευγάρι έχει δώσει τέλος στη σχέση του και πλέον δε μένει μαζί.

Ο λόγος για την Άννα Πρέλεβιτς και τον Ιωάννη Παπαπέτρου οι οποίοι δεν είναι πλέον ζευγάρι, σύμφωνα και με τις πληροφορίες που έρχονται από τα parapolitika και την Σάσα Σταμάτη. Μάλιστα η δημοσιογράφος φέρεται να επικοινώνησε με την Σταρ Ελλάς, η οποία και επιβεβαίωσε το γεγονός. Μάλιστα η ίδια δεν μένει πια στο σπίτι με τον γνωστό μπασκετμπολίστα, με τον οποίο ήταν μαζί για τρία χρόνια.

Το ζευγάρι έχει δώσει τέλος στη σχέση του εδώ και περίπου ένα μήνα ενώ η Πρέλεβιτσ είπε στην Σάσα Σταμάτη ότι: "Δεν είμαστε πια μαζί με τον Ιωάννη. Περάσαμε 3 όμορφα χρόνια και αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους". Βέβαια να πούμε ότι πριν λίγο καιρό είχε σκάσει και ένας ακόμα χωρισμός "βόμβα".

Ορίστε και το πρώην ζευγάρι

 Άννα Πρέλεβιτς - Ιωάννης Παπαπέτρου

Κι άλλη "βόμβα" στην showbiz - Εκτός από την Σταρ Ελλάς χώρισε και πρώην παίκτης του Survivor

Παγωτό έμεινε η Φαίη Σκορδά με την αποκάλυψη της Νάνσυ Παραδεισανού, η οποία μας είπε ποιος είναι εκείνος ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης, ο οποίος είναι και πάλι ελεύθερος! Ο λόγος για τον Νάσο Παπαργυρόπουλο, που δεν είναι πλέον σε σχέση.

Ο ίδιος διατηρούσε σχέση εδώ και επτά μήνες με μια γυμνάστρια την οποία είχε γνωρίσει στο γυμναστήριο. Να πούμε ότι αυτός είναι 34 και εκείνη 27. Μάλιστα έμειναν μαζί από πολύ νωρίς και έτσι μπούχτισαν γρήγορα.

Δείτε τα όσα ειπώθηκαν για τον χωρισμό του στην εκπομπή Πρωινό του ΑΝΤ1