Η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου χωρίς ίχνος ρετούς έκανε την αποκάλυψη για τα πόδια της

Θα μείνετε «κάγκελο»!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου χωρίς ίχνος ρετούς έκανε την αποκάλυψη για τα πόδια της

Η Μελίνα Ασλανίδου, έχει αποδείξει πολλές φορές πως είναι ακομπλεξάριστη, μέσα από τις φωτογραφίες που μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Πριν από μερικές ώρες δημοσίευσε μια φωτογραφία, χωρίς ίχνος ρετούς στα πόδια της και έκανε την αποκάλυψη.

Η τραγουδίστρια είναι καθημερινή χρήστης του Instagram και επικοινωνεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μέσω των αναρτήσεων που πραγματοποιεί. Ενώ, όπως έχουμε παρακολουθήσει και εμείς, κάνει και live, όπου τραγουδά με διάφορους καλλιτέχνες, τώρα που είμαστε όλοι σε καραντίνα.

Η Μελίνα Ασλανίδου τώρα που έχει όλο τον χρόνο της ελεύθερο, αφού το κέντρο όπου τραγουδούσε έχει κλείσει, ενώ δεν μπορεί να βρεθεί σε στούντιο για να γράψει κάποιο καινούριου κομμάτι, απολαμβάνει την ηρεμία της στο σπίτι, ενώ στέλνοντας το μήνυμα της στο 13033 κάνει και τις βόλτες της εκτός σπιτιού.

Πριν από μερικές ώρες, δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μια φωτογραφία της όπου πόζαρε έξω από το σπίτι της με καυτό σορτσάκι, χωρίς να έχει ίχνος ρετούς στα πόδια της. Η Μελίνα Ασλανίδου διατηρεί άψογες αναλογίες και το απέδειξε. Πριν από λίγες ημέρες «έσκασε» και μια αποκάλυψη για ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός.

Η φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου χωρίς φίλτρα στα πόδια της

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η Μελίνα Ασλανίδου μοιράστηκε ξανά με τους διαδικτυακούς της φίλους δυο φωτογραφίες της από βόλτα που έκανε με τα πατίνια της στην γέφυρα του Ρίο Αντίριο στην όμορφη Πάτρα.

Η Μελίνα Ασλανίδου πόζαρε στο φακό με αθλητικό look. Το καυτό σορτσάκι της ωστόσο τράβηξε όλα τα βλέμματα και συγκεκριμένα τα απίστευτα πόδια της που είδαμε χωρίς ίχνος φίλτρων. Όπως φαίνεται η τραγουδίστρια πίνει πολύ νεκρό και γυμνάζεται αφού δεν έχει ούτε ίχνος κυτταρίτιδας.

«Καλημερα ...Στην γεφυρα του ριο ...οχι ντεντζανειρο εκει κοντα στην αγαπημενη μας Πατρα ...ευχομαι να ειστε ολοι πολυ καλα ε;; Μενουμε σπιτι...λιγο ακομα εμεινε ,.... #menoumespiti #staysafeeveryone #sunday #stayhappy», έγραψε στην λεζάντα της.