Ο θάνατος που «τσάκισε» τον πρίγκιπα Χάρι - Το σπαρακτικό μήνυμα του

«Έφυγε» κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ο θάνατος που «τσάκισε» τον πρίγκιπα Χάρι - Το σπαρακτικό μήνυμα του

Μπορεί ο Πρίγκιπας Χάρι να πήρε την απόφαση μαζί με την σύζυγο του, Μέγκαν Μακρλ να αποχωρήσει από τα βασιλικά του καθήκοντα και να μετακομίσουν με τον μικρό Άρτσι στην Αμερική, ωστόσο δεν ξεχνάει τους πολίτες της Μεγάλης Βρετανίας. Μάλιστα, ένας θάνατος που έγινε γνωστός εν μέσω της καραντίνας, τον «τσάκισε» και θέλησε να στείλει ένα σπαρακτικό μήνυμα στην οικογένεια του θύματος.

Ο ίδιος ήταν πάντα τρυφερός με τον κόσμο, όπως αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, από επισκέψεις με την Μέγκαν, όταν ακόμη είχε τα βασιλικά του καθήκοντα σε διάφορες χώρες παγκοσμίως.

Μπορεί λοιπόν πλέον να μην είναι στο παλάτι, ωστόσο έμαθε πως μια 18χρονη κοπέλα άφησε την τελευταία της πνοή από κορωνοϊό εν μέσω της καραντίνας και ο θάνατος της έχει σκορπίσει τον θρήνο στην χώρα. Μάλιστα, ο πρίγκιπας Χάρι, θέλησε να στείλει στους γονείς της άτυχης κοπέλας ένα email και να εκφράσει τα συλλυπητήριά του. Να σημειώσουμε, πως η 18χρονη, είχε χρόνιες παθήσεις.

Μιλώντας στη Daily Mail, η Hayley Smallman αποκάλυψε ο Χάρι, έστειλε προσωπικό email για τον θάνατο της Holly στους γονείς της, τους οποίους είχε γνωρίσει το 2015 στα WellChild Awards, όταν της απονεμήθηκε ένα βραβείο.

Το σπαρακτικό μήνυμα στους γονείς της

Η Hayley αποκάλυψε αρχικά «όταν άνοιξα το email από αυτόν ήταν απλώς τόσο προσωπικό, θυμόταν κυριολεκτικά κάθε λεπτομέρεια της συνάντησής μας πριν από πέντε χρόνια στην τελετή απονομής βραβείων στο Λονδίνο, και υπήρχε μια τέτοια αίσθηση πραγματικής φροντίδας σε αυτό που έγραψε» και συνέχισε...

«Για να βρει ο πρίγκιπας Harry τον χρόνο να στείλει αυτό το email, να ξέρουμε ότι η Holly είχε γι’ αυτόν τέτοιο αντίκτυπο και ότι νοιάζεται τόσο πολύ, ακόμη και σε όλες αυτές τις ιδιωτικές αναταραχές που βιώνει αυτό το διάστημα, σημαίνει πάρα πολλά για εμάς».

Να σημειώσουμε πως κανονικός σάλο έχουν προκαλέσει οι αδιανόητες φήμες που κυκλοφόρησαν από γνωστό περιοδικό του εξωτερικού, γύρω από το "βρώμικο" διαζύγιο που ετοιμάζει η Μέγκαν Μαρκλ για τον Χάρι και το σχέδιό της να κρατήσει τον Άρτσι στις ΗΠΑ.