Θρήνος: Πέθανε ηθοποιός αγαπημένης ταινίας

Πένθος...

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θρήνος: Πέθανε ηθοποιός αγαπημένης ταινίας

Πέθανε ηθοποιός που αγαπήσαμε μέσα από αγαπημένη ταινία και επικρατεί θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο του εξωτερικού. Ο λόγος για τον ηθοποιός της σειράς Star Trek, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει και σε άλλες ταινίες του Hollywood.

Ο ηθοποιός Gene Dynarski έφυγε από την ζωή σε ηλικία 86 ετών. Έγινε γνωστός από το ρόλο του στη σειρά Seinfeld, όπου υποδύθηκε τον Izzy Mandelbaum Jr. και το κοινό τον αγάπησε.

Σύμφωνα με το «The Hollywood Reporter», ο Dynarski πέθανε σε κέντρο αποκατάστασης στη Studio City στις 27 Φεβρουαρίου, ωστόσο ο θάνατος του έγινε γνωστός αυτές τις ημέρες.

Gene Dynarski Πέθανε

Θρήνος ωστόσο, επικράτησε και πριν από λίγες ημέρες με την είδηση πως πέθανε Έλληνας ποδοσφαιριστής.

Θρήνος - Πέθανε ηθοποιός που είχε σαρώσει στα Όσκαρ

Θρήνος επικρατεί στο χώρο του κινηματογράφου, καθώς η οσκαρική ηθοποιός Σίρλεϊ Νάιτ πέθανε σε ηλικία 83 ετών. Η ηθοποιός είχε σαρώσει στα Όσκαρ την δεκαετία του 60 με την ταινία «The Dark at the Top» και με το «Sweet Bird of Youth».

Η ηθοποιός, η οποία είχε κερδίσει το Όσκαρ δυο φορές στην τεράστια καριέρα της, άφησε την τελευταία της πνοή στο σπίτι της κόρης της, στο San Marcos στο Τέξας. Πένθος έχει σκεπάσει την οικογένεια της.

Σίρλεϊ Νάιτ πέθανε

Τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε η κόρη της μέσα από το Facebook, γράφοντας: «Στις 22 Απριλίου έφυγες από κοντά μας και η γλυκιά ψυχή σου είναι σε ένα καλύτερο μέρος. Ήμουν στο πλευρό σου και έφυγε γαλήνια. Για μένα ήσουν απλά η μαμά, για κάποιος η κυρία Knight, η κυρία Σιρλεϊ, για κάποιους απλά η Σίρλεϊ Νάιτ».

Λίγες ημέρες νωρίτερα άφησε την τελευταία του πνοή και Έλληνας δημοσιογράφος.

Πέθανε και ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς "Δυναστεία"

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε γνωστός ηθοποιός της τηλεοπτικής σειράς "Δυναστεία", που είχανε δει πολλοί και αγαπήσει. Σε βαθιά θλίψη βρίσκεται όλος ο καλλιτεχνικός χώρος αυτή τη στιγμή.

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 81 ετών άφησε ο ηθοποιός Brian Dennehy μετά από μια καριέρα σαράντα ετών τόσο στο σινεμά όσο και στην τηλεόραση, θλίβοντας τόσο τους δικούς του, όσο και τους θαυμαστές του.

Ο ηθοποιός έγινε γνωστός συγκεκριμένα μέσα από τους ρόλους τους στον κινηματογράφο «Cocoon» και το «First Blood» ενώ στην τηλεόραση πρωταγωνίστησε στις σειρές «Kojak» και «Δυναστεία».

Σύμφωνα με το αμερικάνικο ΤΜΖ ο αγαπημένος ηθοποιός πέθανε στο σπίτι του στο Κονέκτικατ των ΗΠΑ, από φυσικά αίτια.

Πέθανε ηθοποιός σειρά