Θύμα διαδικτυακής απάτης η Άννα Πρέλεβιτς

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θύμα διαδικτυακής απάτης η Άννα Πρέλεβιτς

Η Άννα Πρέλεβιτς βίωσε μία πολύ άσχημη εμπειρία, μιας και όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έπεσε θύμα διαδικτυακής απάτης μιας και άγνωστοι χάκερ παρίσταναν ότι είναι εκείνη και έστελναν μηνύματα σε φίλους της.

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που κατά καιρούς έχουν πέσει θύματα μίας αντίστοιχης απάτης και έτσι η πρώην Σταρ Ελλάς, δε θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Όπως αποκάλυψε μέσω ενός instastory στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram κάποιος χάκαρε το κινητό της και έπαιρνε τηλέφωνο σε γνωστούς τους παριστάνοντας ότι είναι εκείνη.

Όπως ενημέρωσε η ίδια μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, φίλες της βρήκαν κλήσεις της στο κινητό τους, τις οποίες ωστόσο δεν είχε κάνει η ίδια, ενώ όπως αποκάλυψε το μοντέλο δέχθηκε και η ίδια μία κλήση από τη Μαρία Λαθούρη, ωστόσο όταν απάντησε στο τηλεφώνημα εμφανίστηκε μία κοπέλα που παρίστανε ότι είναι εκείνη.

Συγκεκριμένα, το μήνυμα που έστειλε η Άννα Πρέλεβιτς για την απάτη

«Προσοχή! Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων κάποιος απαράδεκτος άνθρωπος, χθες το βράδυ ξημερώματα χάκαρε το κινητό μου χρησιμοποιώντας σχετική εφαρμογή και έπαιρνε τηλέφωνο κόσμο παριστάνοντας ότι είναι εγώ. Έχω λάβει διάφορα μηνύματα. Ένα από αυτά είναι και της @bella_ioanna που έχει κλήση μου στο κινητό της 2.30 το πρωί όπως μπορείτε να δείτε και στο επόμενο story.

Θύμα αυτής της ενέργειας είναι και η φίλη μου @m.lathouri η οποία φαίνεται ότι με πήρε 2.40 το πρωί, κάτι που δεν ισχύει. Μάλιστα το συγκεκριμένο τηλεφώνημα το σήκωσα και η κοπέλα στην άλλη γραμμή παρίστανε φίλη μου προσπαθώντας να με πείσει ότι είναι η ίδια» ‘εγραψε χαρακτηριστικά η Άννα Πρέλεβιτς.

Άννα Πρέλεβιτς απάτη

Τα πράγματα τις τελευταίες μέρες φαίνεται να μην είναι και τόσο καλά για το πανέμορφο μοντέλο, αφού χθες κιόλας έγινε γνωστό πως χώρισε με τον αγαπημένο της Ιωάννη Παπαπέτρου.