Ιωάννα Τούνη: Πέταξε τα ρούχα και τυλίχθηκε με το πάπλωμα - Η νέα τολμηρή εμφάνιση

"Κόλασε" όλη τη Θεσσαλονίκη!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ιωάννα Τούνη: Πέταξε τα ρούχα και τυλίχθηκε με το πάπλωμα - Η νέα τολμηρή εμφάνιση

Η Ιωάννα Τούνη κατάφερε για ακόμα μία φορά να ανάψει φωτιές με την τολμηρή εμφάνισή της, μιας και στη νέα της δημοσίευση στο Instagram, πέταξε από πάνω της τα ρούχα της, τυλίχθηκε με το λευκό πάπλωμα της και βγήκε στο μπαλκόνι.

Η πανέμορφη Ιωάννα Τούνη έχει έναν από τους πιο δημοφιλείς λογαριασμούς στο Instagram και όχι τυχαία αφού καταφέρνει μέσα από κάθε της εμφάνιση να ανάβει φωτιές και να κάνει τους διαδικτυακούς της φίλους να παραληρούν!

Έχοντας ανακοινώσει το νέο της επαγγελματικό βήμα χθες, η Ιωάννα Τούνη, θέλοντας να αστειευτεί με την όλη κατάσταση που επικρατεί με τον κορωνοϊό, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, το αγαπημένο της ντύσιμο για τώρα που βρισκόμαστε στην καραντίνα.

Αυτό δεν είναι άλλο από το πάπλωμά της, τυλιγμένο πάνω στο σώμα της, με την πανέμορφη ξανθιά να ποζάρει και να βάζει κανονική "φωτιά" στον κόσμο του Instagram.

Φωτιές άναψε η Ιωάννα Τούνη και όταν βγήκε με το μαγιό στο μπαλκόνι

Η ξανθιά καλλονή περνάει κάθε μέρα όλο και πιο δημιουργικά το χρόνο της και φροντίζει να καταπιάνεται με ένα σωρό δραστηριότητες προκειμένου να μην βαριέται ούτε λεπτό.

Βγήκε λοιπόν στο μπαλκόνι και "κόλασε" όλη τη γειτονιά αφού φόρεσε μόνο το κατακόκκινο μαγιό της, μοιράζοντας μερικά εγκεφαλικά, τόσο στους γείτονές της όσο και στους διαδικτυακούς της φίλους με τις φωτογραφίες που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

To κορμί της Ιωάννας Τούνη είναι πραγματικά εντυπωσιακό, ωστόσο για να το καταφέρει αυτό ακολουθεί πολύ σκληρό πρόγραμμα. Για να το κάνεις αυτό, ρίξε κι εσύ μια ματιά στο πρόγραμμά της.

Μία εικόνα ωστόσο ισούται με χίλιες λέξεις, οπότε δείτε τι ανέβασε η Ιωάννα Τούνη:

Ιωάννα Τούνη instagram