Συγκλονίζει η Σία Κοσιώνη: "Φοβάμαι μην πεθάνω από..."

Σοκάρει με τις νέες δηλώσεις της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Συγκλονίζει η Σία Κοσιώνη:

Η παρουσιάστρια του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του ΣΚΑΪ,Σία Κοσιώνη για πρώτη φορά μιλά για τον κορωνοϊό και συγκλονίζει με τα λόγια της αναφέροντας πως φοβάται μην πεθάνει από αυτό και αφήσει το παιδί της χωρίς μητέρα.

Η Σία Κοσιώνη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Vogue και στην Κέλλυ Σταυροπούλου και μοιράστηκε τις σκέψεις της και τα συναισθήματά της από το μέτωπο του κορονοϊού.

Ο κορονοϊός και ο ρόλος του πομπού κακών ειδήσεων

Παρακολουθώ τα γεγονότα με την ίδια ακριβώς αγωνία με την οποία τα παρακολουθούμε όλοι μας… Επίσης δεν έχω επιλογή τι να κρατήσω και τι να αφήσω. Δεν μπορώ απλώς να πω «δεν αντέχω άλλο» και να κλείσω την τηλεόραση. Είμαι υποχρεωμένη να γνωρίζω τα πάντα, την κάθε λεπτομέρεια και, συνεπώς, να εισπράττω όλο το αρνητικό τους φορτίο. Επιπλέον, πρέπει, άσχετα με το πώς νιώθω, να τα μεταδώσω με έναν τρόπο που ούτε θα πανικοβάλλει ούτε θα προκαλεί εφησυχασμό. Το να σκέφτομαι την κάθε μου λέξη στον αέρα το έχω ξαναζήσει, ειδικά στην περίοδο της οικονομικής κρίσης. Τότε όμως είχε να κάνει με το αν θα έχουμε λεφτά να ζήσουμε. Τώρα έχει να κάνει με το αν θα ζήσουμε, σκέτο.

Η αλήθεια είναι πως ναι, ένιωσα κάποιες στιγμές να λυγίζω. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τις συνεντεύξεις μου με Έλληνες γιατρούς στην Βόρεια Ιταλία, οι οποίοι περιέγραφαν στιγμές και καταστάσεις που υπερβαίνουν τον άνθρωπο. Είναι συγκλονιστικό αν το σκεφτείς, να καλείται να αποφασίζει κάποιος για το ποιος θα ζήσει και ποιος όχι. Αυτή δεν είναι ανθρώπινη δουλειά. Είναι δουλειά του Θεού ή της φύσης, για όσους δεν πιστεύουν.

Η ίδια φοβάται μην κολλήσει;

Φοβάμαι όπως όλοι μας. Δεν σου κρύβω ότι δεν το έχω χωνέψει. Κάθε πρωί που ξυπνάω, σκέφτομαι πως δεν μπορεί να είναι αλήθεια. Κάθε, μα κάθε πρωί κάνω την ίδια σύντομη συζήτηση με τον εαυτό μου: Είναι αλήθεια ή το ονειρεύτηκα; Είναι αλήθεια. Σήκω και πάλεψε το. Φοβάμαι μη κολλήσω και γίνω μία από αυτούς τους, έστω και λίγους νέους ανθρώπους που μπορεί να πεθάνουν από τον ιό. Έχω πιάσει τον εαυτό μου να σκέφτομαι ότι δεν με νοιάζει για μένα, αλλά δεν πρέπει να επιτρέψω να μεγαλώσει το παιδί μου χωρίς μητέρα από μία απροσεξία μου. Φοβάμαι μη κολλήσω τους δικούς μου και φύγουν από ένα δικό μου λάθος. Φοβάμαι ακόμη ότι, αν κολλήσω, θα χρειαστεί να λείψω για καιρό από τη δουλειά μου, τώρα που με έχει τόσο ανάγκη.

Να υπενθυμίσουμε πως ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr πριν από λίγο καιρό απαθανάτισε την παρουσιάστρια στον Ιερό Ναό στο Κουκάκι με τον γιο της. Δείτε τις αποκλειστικές φωτογραφίες εδώ!

Σία Κοσιώνη: Η φωτογραφία στον ΣΚΑΙ και η αποκάλυψη - «Αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλά...»

Μια αποκάλυψη έκανε η Σία Κοσιώνη, με μια φωτογραφία της από το πλατό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που παρουσιάζει καθημερινά μέσα από την συχνότητα του ΣΚΑΙ. «Μαζί όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλά και η φετινή επέτειος μας βρίσκει εν μέσω μίας νέας κρίσιμης δοκιμασίας», έγραψε μεταξύ άλλων.

Η παρουσιάστρια μπορεί να μένει και η ίδια στο σπίτι μαζί και με την οικογένεια της, με σκοπό να προστατεύσει την υγεία της, αλλά και να περιοριστεί η εξάπλωση του κορωνοϊού, ωστόσο, η δουλειά της, την θέλει να πηγαίνει καθημερινά στο studio του σταθμού για να ενημερώνει τον κόσμο για όλες τις τελευταίες εξελίξεις για την φονική πανδημία που έχει «χτυπήσει» πολλές χώρες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Σία Κοσιώνη μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram καθημερινά λέει στους διαδικτυακούς της φίλους να μένουν μέσα στα σπίτι τους για να μην κολλήσουν κορωνοϊό και με την σειρά του κολλήσουν και τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Η παρουσιάστρια μαθαίνει καθημερινά όλα τα γεγονότα και είναι πολύ καλά ενημερωμένη.

Βέβαια, να πούμε πως έχει τύχει να «σπάσει» και η ίδια την καραντίνα με το γιο της και να πάνε για περίπατο στην εξοχή. Ωστόσο, χωρίς να έρθουν σε επαφή με κόσμο και κλειστούς χώρους.

Η αποκάλυψη της Σίας Κοσιώνη από το ΣΚΑΙ

Χθες, η Σία Κοσιώνη στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα πολύ ευχάριστο γεγονός για τον ΣΚΑΙ. Αποκάλυψε πως πριν 14 χρόνια εξέπεμψε για πρώτη φορά το κανάλι. Στην ανάρτηση της έγραψε μερικά συγκινητικά λόγια:

«Μοιάζει με ψέμα, αλλά σαν σήμερα πριν 14 χρόνια εξέπεμψε για πρώτη φορά ο ΣΚΑΪ. Μαζί όλα αυτά τα χρόνια περάσαμε πολλά και η φετινή επέτειος μας βρίσκει εν μέσω μίας νέας κρίσιμης δοκιμασίας. Μαζί θα την περάσουμε κι αυτή. Το ένα εκατομμύριο τηλεθεατών που μας εμπιστεύτηκαν τον κρίσιμο μήνα που πέρασε είναι η καλυτερη απόδειξη. Και το καλύτερο δώρο. Ευχαριστούμε και... συνεχίζουμε! #skai #anniversary #14yearsold #together #thankyou».