MasterChef: Spoiler "φωτιά" - Ο παίκτης που αποχωρεί αυτή τη βδομάδα

Προσοχή αν δεν θέλετε να μάθετε μην συνεχίσετε την ανάγνωση

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
MasterChef: Spoiler

Το MasterChef επιστρέφει αυτή τη βδομάδα με νέα επεισόδια και εμείς σας έχουμε για ακόμα μία φορά ένα spoiler σκέτη "φωτιά" σχετικά με το ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί από το επεισόδιο αυτής της εβδομάδας μετά την δοκιμασία αποχώρησης.

Η προηγούμενη εβδομάδα ήταν ιδιαίτερα τεταμένη μιας και παλιοί παίκτες επέστρεψαν στον διαγωνισμό, φέρνοντας τα πάνω κάτω, ότι είχαν μπει οι διαγωνιζόμενοι στην τελική 9άδα.

Γιώργος, Μάρλεν και Μαριάννα εμφανίστηκαν εκ νέου στον διαγωνισμό και ανέτρεψαν τα μέχρι τώρα δεδομένα, με τους παίκτες πλέον να είναι 12, και εμείς σας έχουμε εδώ την ηλικία και την καταγωγή της πολυσυζητημένης παίκτριας Κατερίνας Λένη.

Στο σημερινό επεισόδιο θα δούμε μία ξεχωριστή ομαδική δοκιμασία που περιμένει τη νέα δωδεκάδα του MasterChef. Πάνος Ιωαννίδης, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Σωτήρης Κοντιζάς δυσκολεύουν και πάλι τους παίκτες με ένα μενού που θα πρέπει να ενώνει την Ελλάδα με την υπόλοιπη Ευρώπη. Η εξωτερική δοκιμασία θα πραγματοποιηθεί στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Δείτε αποκλειστικά πλάνα από το σημερινό επεισόδιο:

Αυτός ο παίκτης αποχωρεί από το MasterChef

Η ομαδική δοκιμασία φέρνει τα πάνω κάτω στον διαγωνισμό και έτσι το επεισόδιο της δοκιμασίας αποχώρησης θα φέρει μεγάλη στεναχώρια στο σπίτι μιας και θα φύγει ένας από τους πιο αγαπημένους παίκτες.

Όπως μετέδωσε το σχετικό ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργιου, ο παίκτης που θα δούμε την Τρίτη να αφήνει τον διαγωνισμό, δεν είναι άλλος από τον Κώστα που δε θα καταφέρει να τα βγάλει πέρα στη δοκιμασία αποχώρησης και θα χρειαστεί να φύγει, αφήνοντας τον Γιώργο μόνο του στο δωμάτιο, ό,τι επέστρεψε στον διαγωνισμό.

Δείτε αναλυτικά το ρεπορτάζ της Κατερίνας Καινούργου: