Ξεσπά η Κατερίνα Γκαγκάκη για τη συναυλία της Πρωτοψάλτη: "Αν περιφερόταν έξω εντελώς ανεύθυνα..."

Τα σχόλια της για τον κόσμο

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ξεσπά η Κατερίνα Γκαγκάκη για τη συναυλία της Πρωτοψάλτη:

Ξέσπασε η Κατερίνα Γκαγκάκη για τη συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη, λέγοντας πως «αν οι άλλοι περιφερόταν έξω εντελώς ανεύθυνα, αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ευθύνη της οποιαδήποτε διοργάνωσης; Δεν το αντιλαμβάνομαι».

Πολλά έχουν ακουστεί τις τελευταίες δυο ημέρες για την εν κινήσει συναυλία που έδωσε η Άλκιστης Πρωτοψάλτη στους δρόμους της Αθήνας με πολλούς την κρίνουν αυστηρά λόγω του κόσμου που συγκεντρώθηκε γύρω της για να την απολαύσει.

Τι είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη για την συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη

Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα» η Κατερίνα Γκαγκάκη που είναι μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου Αθηνών πήρε θέση για το συγκεκριμένο ζήτημα ρίχνοντας την ευθύνη στους πολίτες.

«Είναι κάτι για το οποίο δεν έγινε καμία ενημέρωση, ακριβώς για να μην είναι προετοιμασμένος ο κόσμος να και πάει από κάτω. Ήταν ένα φορτηγό το οποίο κινείτο. Κόσμος δεν σταματούσε. Ήταν μόνο στον Ευαγγελισμό που είδαμε να σταμάτησε κόσμος και στο Μέγαρο Μαξίμου. Βγαίνανε στα μπαλκόνια, κλαίγανε. Ο κόσμος ήταν έτσι κι αλλιώς στους δρόμους» είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Ο Δημήτρης Καμπουράκης που εμφανίστηκε στην εκπομπή μέσω skype παρουσίασε την «άλλη πλευρά» της συναυλίας χαρακτηρίζοντας τη συγκεκριμένη κίνηση «οριακή» με την Κατερίνα Γκαγκάκη να απάντα:

«Το σύνθημα ήταν στα μπαλκόνια, ανοίξτε τα παράθυρά σας. Αν η άλλη περιφερόταν έξω εντελώς ανεύθυνα, αυτό δεν καταλαβαίνω γιατί είναι ευθύνη της οποιαδήποτε διοργάνωσης; Δεν το αντιλαμβάνομαι».

Ωστόσο και η ίδια η καλλιτέχνης έδωσε την απάντηση της για την συναυλία της που προκάλεσε παραπάνω σάλο, από ότι περίμενε να προκαλέσει η ίδια εκεί έξω. Δείτε εδώ τι είπε.